Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στο καρναβάλι της Μελίκης!


Με ιδανικό καιρό, πολύ κόσμο, σάτιρα και κέφι!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 11/3, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Μελίκη, που κλείνει κάθε χρόνο το «Μεληκιώτικο Καρναβάλι», μια σειρά από αποκριάτικες εκδηλώσεις που ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη. Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές, ο κόσμος πολύς και το κέφι των καρναβαλιστών, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γκρουπ, αμείωτο! Κάτοικοι της Μελίκης και επισκέπτες κάθε ηλικίας από όλη την Ημαθία και κοντινούς νομούς, άλλοι μασκαρεμένοι και άλλοι όχι, απόλαυσαν την παρέλαση αρμάτων και ομάδων καρναβαλιστών από πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους και σχολεία. 
Η σάτιρα δεν έλειψε ούτε φέτος από τη θεματολογία των αρμάτων, με τους πολιτικούς να μη γλυτώνουν την... κρεμάλα και τη φυλακή και τα γκρουπ να εμπνέονται από κοινωνικά και πολιτικά θέματα, από τα ελληνικά ριάλιτι, τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα social media και άλλα. Δείτε το φωτορεπορτάζ του Θεολόγου Μαρμάγγελου από το Καρναβάλι της Μελίκης:
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ