Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανούλας: Νταμπλ με τη Βέροια και πρώτος σκόρερ

Τα θέλει… όλα φέτος με τη Βέροια και δεν το κρύβει ο Σάκης Κανούλας. Ο 27χρονος σέντερ φορ, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, είναι πρώτος σκόρερ στη «Βασίλισσα» με 13 γκολ, ήδη στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Ο Κανούλας, με θητεία και σε Άρη, ΟΦΗ (αμφότερες Σούπερ Λίγκα), Πανσερραϊκό, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας, Επανομή (όπου αναδείχτηκε) μίλησε στον «ARENA FM 89.4», θέτοντας ως στόχο το νταμπλ και προσωπικά την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στον 2ο όμιλο (14 γκολ έχει ο Παπαδημητρίου, 13 και οι Σιμόνι-Ρωμαίος), αλλά και αρκετά ακόμα.
Ο Σάκης Κανούλας τόνισε αρχικά: «Χρειαζόμασταν το τριήμερο ξεκούρασης, με ρεπό και χωρίς επίσημες υποχρεώσεις, για να φορτίσουμε μπαταρίες, όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία, με τα επόμενα ματς. Όλοι ξέρουν το στόχο της Βέροιας, είναι αποκλειστικά η πρώτη θέση και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η Βέροια έχει δεδομένα το μεγαλύτερο όνομα στον όμιλο, θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, το κάνουμε καλά πιστεύω. Μας προβλημάτισε ότι φέραμε τρεις σερί ισοπαλίες. Αν είχαμε κάνει νίκες, θα ήταν πιο εύκολο το έργο μας. Στο ποδόσφαιρο βέβαια υπάρχουν αυτά. Ήμασταν πολύ άτυχοι, αλλά έχουμε 13 ματς να χάσουμε».
Εφικτό το απόλυτο
Για να συνεχίσει ο έμπειρος φορ των «ροσομπλού»: «Στα τελευταία πέντε ματς πάμε για το απόλυτο, είμαστε πρώτοι έστω και με ένα πόντο και πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε εμείς. Το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου στη Χαλκιδική θα είναι ντέρμπι, αλλά θεωρητικά έχουμε εμείς πιο εύκολο πρόγραμμα από εκείνους ως το τέλος. Βλέπουμε το ίδιο όλα τα ματς, θέλουμε 5 νίκες και δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοί μας. Κοιτάμε κάθε θεσμό, θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα, το νταμπλ. Μόνο νίκες και ίδια σοβαρότητα παντού. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να αρπάζουμε ευκαιρίες και στους δυο θεσμούς. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε διπλά χαρούμενοι, με το νταμπλ».
«Δε λείπει τίποτα, φαβορί εμείς και το δείχνουμε»
Όσο για το αν είναι φαβορί οι Βεροιώτες και το ποια είναι τα «όπλα» τους φέτος; «Δε μας λείπει κάτι στη Βέροια, λειτουργούμε άψογα σε κάθε τομέα. Υπάρχει φοβερό κλίμα και το ξέρει και ο κόσμος, βγαίνει προς τα έξω. Όταν μιλάμε για τη Βέροια στη Γ´ Εθνική, δε χωρά αμφιβολία για το αν είμαστε το φαβορί. Είμαστε και νομίζω ότι το δείχνουμε. Εκτός από το πιο “βαρύ” όνομα, έχουμε και το καλύτερο ρόστερ και ομάδα. Να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος, πέντε αγωνιστικές έμειναν και να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος. Άμα δούμε τη βαθμολογία, υπάρχουν κοντά πολλές ομάδες. Εμείς θέλουμε την πρωτιά και θα τα καταφέρουμε. Το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι δεν μας απασχολεί, είναι δικό τους θέμα».
«Με βοηθάει η ομάδα»
Για να καταλήξει ο Κανούλας, με αναφορά στις προσωπικές του επιδόσεις στους Ημαθιώτες: “Διανύω πολύ καλή χρονιά. Σε αυτό με βοηθά η ομάδα, παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ως σέντερ φορ θέλω να σκοράρω όσο παραπάνω μπορώ, αλλά προέχει να κερδίζει η Βέροια. Το ιδανικό για μένα και ωραίο συναίσθημα, είναι να βγω πρωταθλητής με τη Βέροια και πρώτος σκόρερ στον όμιλο. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν αυτό συνδυαστεί. Είναι η πιο παραγωγική μου χρονιά ως τώρα με 13 γκολ και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Στα αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει την επάνοδο στις νίκες την Κυριακή, εντός με τον Ερμή Αμυνταίου, με νέο πρόσωπο τον αρχηγό Αλέξανδρο Βεργώνη (ο έμπειρος χαφ εξέτισε την ποινή του). Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ταϊρης και Μουρατίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Μεληκιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ