http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο με μια νεκρή στα Μάλγαρα


Σοκάρουν οι εικόνες του οχήματος, που το πρωί της Τρίτης 9 Ιουνίου 2026 συγκρούστηκε με νταλίκα στα Μάλγαρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 70χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 70χρονου συζύγου της.

Συγκεκριμένα, το όχημα στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, συγκρούστηκε με νταλίκα, μετά τα διόδια των Μαλγάρων, στη διασταύρωση Ευζώνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Η 70χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και διασωληνώθηκε, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Ο 70χρονος σύζυγός της τραυματίστηκε πιο ελαφριά, με την κατάστασή του να μην εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία φαίνεται το αυτοκίνητο να προσέκρουσε πίσω αριστερά στο φορτηγό. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων που είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Το υπουργειο μεταφορων που νομοθετει ,και η Ελληνικη αστυνομια που εφαρμοζει το γραμμα του νομου,αρχοντες παντος ειδους και επιπεδου,με μισθους και επιδοματα ,αρμοδιοι διευθηντες,προισταμενοι υπευθηνοι κ.α. μεςριμνουν και ριχνουν προστιμα για φαρμακεια με 29 υλικα μεσα,πυροσβεστηρα ληγμενο,κρανος στα πατινια και οτι αλλο τους καπνισει ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΒΟ, ΠΟΥ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    Απο τυχη ζουμε και οι υπευθηνοι πετανε αετο ολο τον χρονο οχι μονο καθαρη δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε να δούμε πολλά τέτοια ακόμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκρως ακατάλληλος δρόμος, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα με τα έργα και τον περιορισμο λωρίδων κυκλοφορίας έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος. Αποστάσεις και το βασικότερο αλάρμ όταν φτάνετε την ουρά και πρεπει να σταματήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ