Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Under Armour» στη «Spot Team»!

Η «Under Armour» έφτασε στη «Spot Team». Η Αμερικάνικη εταιρεία αθλητικών ειδών με τα 20 και πλέον χρόνια παρουσίας της στο χώρο, αποτελεί την πιο ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως! Με moto της το «Όταν βάζετε ένα προϊόν Under Armour, σας
κάνει καλύτερο», μας προκαλεί να τη δοκιμάσουμε! Κάντε το αύριο κιόλας, στο κατάστημα «Spot Team» Βέροιας, που αποτελεί ένα από τα επίσημα σημεία πώλησης της «Under Armour» στην Ελλάδα.

Δοκιμάστε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής συλλογής για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 και ανακαλύψτε γιατί η «Under Armour» κατάφερε, χάρη στις πρωτότυπες και επαναστατικές καινοτομίες και τεχνολογίες, να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρίες και να ντύνει κορυφαίους αθλητές και ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε την «Under Armour» στο κατάστημα «Spot Team» Βέροιας!


«Spot Team»
Μ. Αλεξάνδρου 28
www.spoteam.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ