Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μπέλλα αφαίρεσε τη σιλικόνη από τα χείλη της - Δείτε πως έγινε...

Γιατί σαν την φυσική ομορφιά, δεν έχει!
Κι όμως, το έκανε! Σε μια αλλαγή που κανείς δεν περίμενε προχώρησε η Ιωάννα Μπέλλα. Η καλλονή από τη Βέροια επισκέφτηκε γνωστή δερματολόγο το μεσημέρι της Τρίτης, με σκοπό να αφαιρέσει τη σιλικόνη από τα χείλη της, όπως την έχουν προτρέψει
επανειλημμένα άνθρωποι της μόδας. Σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα Instagram stories της, η γιατρός λέει χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το άσχημο υλικό που έχει μπει στα χείλη της. Η Ιωάννα έχει ένα καταπληκτικό σχήμα χειλιών το οποίο όμως από μια κακή εφαρμογή, της έκανε πιο έντονα τα χείλη και λάθος το σχήμα».
H Σταρ Ελλάς, λίγη ώρα πριν μοιράστηκε με το κοινό της το πρώτο στιγμιότυπο με τα νέα της χείλη τα οποία -ομολογουμένως- της άλλαξαν όλη την εικόνα προς το καλύτερο. Η διαφορά είναι μεγάλη και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως… η συγκεκριμένη διαδικασία χρειαζόταν και με το παραπάνω.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ