Quantcast

http://picasion.com/

Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη - Θα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την περασμένη Τρίτη (26 Φεβρουαρίου) ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Κατά πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνει το νοσοκομείο, σήμερα θα εισαχθεί στο χειρουργείο, προκειμένου να
υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση βηματοδότη. Ο Μίκης νοσηλεύθηκε έπειτα από έντονη αδιαθεσία και ταχυκαρδία που αισθάνθηκε στο σπίτι του. Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, αλλά είναι επιφυλακτικοί λόγω του ιατρικού ιστορικού του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, αλλά και της ηλικίας του.
Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος». Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο και αντιμετωπίστηκε φαρμακευτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ