Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν κάνει το 3 στα 3, έχει αγκαλιά τον τίτλο

Δύο εύκολα ματς, πριν την «μητέρα των μαχών»
Μπορεί η «Βασίλισσα» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να μην κατάφερε να κερδίσει, αλλά ακόμα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς. Ακολουθεί ο Άρης Παλαιοχωρίου με 41 βαθμούς (μ' έναν αγώνα λιγότερο) και
η Αγκαθιά με 40 βαθμούς. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μοιάζουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ωστόσο δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Οι «κυανέρυθροι» τις επόμενες δύο αγωνιστικές έχουν να αντιμετωπίσουν δύο θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Αρχικά υποδέχονται το Αμύνταιο και στην συνέχεια ταξιδεύουν μέχρι την Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον Λαγκαδά. 
Στόχος είναι η κατάκτηση των 6 βαθμών που θα φέρουν την ομάδα ακόμα πιο κοντά στον στόχο της. Να υπενθυμίσουμε πως η Βέροια έχει να δώσει το καθοριστικό παιχνίδι στις 31 Μαρτίου μέσα στην Χαλκιδική κόντρα στον διεκδικητή του πρωταθλήματος Άρη Παλαιοχωρίου. Ένα ματς που αναμένεται να καθορίσει ουσιαστικά ποιος θα ανέβει στη Β' Εθνική. Αν η Βέροια κάνει το 3 στα 3 τότε θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ