Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται πρόσφυγες από τα νησιά σε ξενοδοχεία της Βέροιας

Με χρηματοδότηση από την Κομισιόν
Σε ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα θα δοθεί η πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 43,7 εκατομμυρίων ευρώ που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη στήριξη της Ελλάδας στην αντιμετώπιση των
μεταναστευτικών προκλήσεων. Το ποσό θα χορηγηθεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν το τελευταίο δεκαήμερο εννιά ξενοδοχεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, Βέροια, Σέρρες και Πόρτο Χέλι, στα οποία έχουν μεταφερθεί ήδη 1.800 αιτούντες άσυλο από τα νησιά. Η πρόσθετη χρηματοδότηση αποσκοπεί στην ταχεία δημιουργία θέσεων στέγασης για 6.000 αιτούντες άσυλο κατά τους προσεχείς χειμερινούς μήνες και την αποσυμφόρηση των νησιών. Στους φιλοξενούμενους ο ΔΟΜ θα παρέχει επίσης διερμηνεία, ψυχολογική και νομική υποστήριξη. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

5 σχόλια:

  1. Έρχεται η ανάπτυξη και στη Βεροια.
    Στα νησιά που αποσυμφορηθηκαν ,θα διασωθούν καινούριοι πρόσφυγες.
    Εκείνοι που θα αποσυμφορηθούνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κρήτη;Αλλά βέβαια, εκεί ψηφίζουν Σύριζα, χαζοί είναι να δεχθούν λαθρομετανάστες;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν τελειωσει η χρηματοδοτηση των προσφυγων στην Βεροια , τι θα γινει ?? Εχουμε αστυνομια ?? Στις Βαρβαρες καταστρεφουν τα περιξ απο το στρατοπεδο χωραφια .... και ουδεις εχει την ευθυνη ! Αναρωτηθηκε κανενας στην πολη μας ?? Η εκτελουμε εντολες της κυβερνησης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εἷναι ὕβρις πρὸς τοὺς πρόσφυγας νὰ καλοῦνται μὲ αὐτὸ τὸ ὄνομα οἱ ἰσλαμισταὶ ἔποικοι - κατακτηταί._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ