Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies σε μια ροκ βραδιά στο «Voice City»

Σάββατο 17/11
Ο Παύλος Παυλίδης δεν χρειάζεται συστάσεις σε όσους είναι εξοικειωμένοι ή έστω παρακολουθούν την ελληνική ροκ σκηνή. Ο Παύλος Παυλίδης δε χρειάζεται συστάσεις και στους Βεροιώτες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια και το Σάββατο επιστρέφει στη γενέτειρά του για μια δυναμική βραδιά στη μουσική σκηνή του «Voice City». Παρέα φυσικά με τους 
B-movies, που πάντα μαζί του, δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές.
Μια συναυλιακή βραδιά με δυνατό πρόγραμμα, με τραγούδια διαχρονικά και καινούρια, τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου Παυλίδη.
Όλα αυτά θα συμβούν το Σάββατο το βράδυ στο «VOICE city», που όλα τα Σάββατα του χειμώνα, θα μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή και θα φιλοξενεί μεγάλους καλλιτέχνες και μάλιστα, με τιμή εισόδου στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα! Κάτι που υποσχέθηκαν εξ' αρχής οι διοργανωτές για τις συναυλίες που θα απολαμβάνει κάθε Σάββατο το κοινό της Βέροιας στη μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.

Ο φετινός χειμώνας έφερε κάτι διαφορετικό στη Βέροια και ο προγραμματισμός του «Voice city» για τα Σαββατόβραδά του κρύβουν ακόμα πολλές εκπλήξεις!

«Voice City»
Πεζόδρομος Έλλης
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6971 717642


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ