Quantcast

http://picasion.com/

Η «Βασίλισσα του Βορρά» κοντά στον Αντώνη Σταφυλλίδη

Μέρος των εσόδων από τον αγώνα της Κυριακής θα διατεθεί για τα έξοδα νοσηλείας του 22χρονου Αντώνη σε Κέντρο Αποκατάστασης
Σε μία συγκινητική και άκρως ευαίσθητη κίνηση προχωρούν οι παίκτες της Βέροιας, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα που κάνει ο Αντώνης

Σταφυλλίδης σε Κέντρο αποκατάστασης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Π.Σ Βέροια, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί για τη στήριξη του 22χρονου Αντώνη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Την προσπάθεια αποκατάστασης του συμπολίτη μας Αντώνη Σταφυλίδη στηρίζουν σύσσωμοι οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του Π.Σ Βέροια. Ο 22χρονος Αντώνης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα πριν λίγους μήνες και μετά τη νοσηλεία του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης. Μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής 18ης Νοεμβρίου με την Νίκη Αγκαθιάς, θα δοθούν για την στήριξη του Αντώνη. Επίσης καλούμε τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν οικονομικά τον Αντώνη, καταθέτοντας έστω και ένα μικρό, συμβολικό, ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, στην Τράπεζα Πειραιώς:
5243-075990-136
(ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Νικολάου)», καταλήγει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ