Quantcast

http://picasion.com/

Με το στόχο τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι η Βέροια

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του Βορρά» για τις δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας στον πάγκο τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Σειρά έχει πλέον για τους Βεροιώτες το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς, η οποία είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του 2ου
ομίλου της Γ' εθνικής! Ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες! Για το ματς αυτό αμφίβολος είναι ο Σάββας Κυριακίδης, που ίσως προφυλαχθεί μια ακόμη αγωνιστική.

Την Πέμπτη τα εγκαίνια της μπουτίκ


Με ανάρτηση στο διαδίκτυο, η Βέροια ενημέρωσε για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των «ροσομπλού», σήμερα Πέμπτη (15/11) στις 20.00 στο κατάστημα SPOTEAM (M. Αλεξάνδρου 28), ενώ θα παρουσιαστεί και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας. Κινήσεις που επιβεβαιώνουν το έργο της νέας διοίκησης, που βάζει σε νέα ρότα την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά»!

Ευχαριστήριο σε Εδεσσαϊκό

Την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση, για τη φιλοξενία στην Έδεσσα, εξέδωσε η διοίκηση της Βέροιας: «O Π.Σ. Βέροια ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία που μας παρείχε η διοίκηση του Εδεσσαϊκού, στον αγώνα μας την Κυριακή 11η Νοεμβρίου. Επιφυλασσόμαστε να της την ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και το ευ αγωνίζεσθαι είναι κατάκτηση ιστορικών ομάδων με επίπεδο, όπως ο Εδεσσαϊκός και η Βέροια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ