Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρατήριο της JEToil στη Βέροια

Πλήρως ανακαινισμένο - Υπό νέα διεύθυνση
Τηλ. 2331063770
Αφού ανακαινίσθηκαν και συντηρήθηκαν πλήρως οι εγκαταστάσεις του, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες να λειτουργεί, υπό τη νέα διεύθυνση του Αντώνη Λιάτσου - LIATSOS FUEL, το πρατήριο υγρών καυσίμων της «JETOIL» στην οδό Θεσσαλονίκης. Το πρατήριο πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και λειτουργεί σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ασφάλειας, υγείας και περιβάλλοντος.

Το νέο πρατήριο παρέχει σε καταπληκτικές τιμές όλων των ειδών τα καύσιμα όπως, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη 95 και 100 οκτανίων, υγραέριο, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά.

Προσφέρει επίσης, υπηρεσίες πλυσίματος οχημάτων και ελέγχου πολλαπλών σημείων αυτοκινήτου (όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, αντιψυκτικού κλπ) και διαθέτει προς εξυπηρέτηση το πιο ευγενικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Το ανακαινισμένο πλέον πρατήριο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης αρ. 124 (μετά τα φανάρια της Κύπρου), λειτουργεί καθημερινά και ήδη, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τα διερχόμενα οχήματα. Η ομάδα του veriotis.gr εύχεται στο νέο πρατήριο «JET OIL» καλές δουλειές! 

Δείτε φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ