Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιγγάνα από τη Βέροια προσπάθησε να κλέψει δαχτυλίδια αξίας 17.000 ευρώ

Να ξεγελάσουν έναν Καλαματιανό χρυσοχόο και να φύγουν από το κατάστημά του με δαχτυλίδια αξίας 17.000 ευρώ προσπάθησαν το απόγευμα της Τρίτης 4 Έλληνες τσιγγάνοι, αλλά το... θύμα τους αποδείχτηκε πιο έξυπνο, ασφάλισε την εξωτερική πόρτα και τους εγκλώβισε μέχρι να φτάσει και να τους συλλάβει η ΔΙΑΣ. Πιο αναλυτικά, στο κοσμηματοπωλείο, στην 23ης
Μαρτίου στην Καλαμάτα, μπήκε πρώτα ένα ζευγάρι, ένας 29χρονος και μία 31χρονη από το Ζεφύρι, οι οποίοι ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια για να αγοράσουν. 
Μετά από λίγο ακολούθησαν οι συνεργοί τους, μία 25χρονη από τη Βέροια και μία 50χρονη από το Αίγιο, οι οποίες περίμεναν τη... σειρά τους για να εξυπηρετηθούν και χάζευαν τα κοσμήματα. Οσο λοιπόν ο χρυσοχόος έψαχνε να βρει το ιδανικό κόσμημα που θα ικανοποιούσε την υποτιθέμενη πελάτισσά του και το σύντροφό της, οι άλλες δύο έψαχναν την κατάλληλη ευκαιρία για να κλέψουν την προθήκη με τα δαχτυλίδια. Οπως και έκαναν κάποια στιγμή και η 50χρονη με τρόπο έπιασε και έβαλε ολόκληρη την προθήκη με τα χρυσαφικά στην τσάντα της. 
Αφού λοιπόν πέτυχαν τον σκοπό τους και έκαναν να φύγουν, ο χρυσοχόος, ο οποίος είχε υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτούς τους τέσσερις, ασφάλισε την εξωτερική πόρτα και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, κάλεσε την Αστυνομία. Δεν άργησαν να φτάσουν οι άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι και συνέλαβαν τους 4 συνεργούς, που όπως φαίνεται έκαναν τόσο ταξίδι για το... τίποτα. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ