Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας

Με μια όμορφη, ζεστή και σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα εκδήλωση, έκοψε το βράδυ της Πέμπτης 1/2 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2018 ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα και ευχήθηκε ένα ευλογημένο
έτος και πολύκαρπο για την αγορά μας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανος Αποστολίδης και πολλοί έμποροι μέλη του συλλόγου και επιχειρηματίες της Βέροιας. 
Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, η οποία δεν παρέλειψε στη σύντομη ομιλία της να κάνει αναφορά στον καθημερινό αγώνα των εμπόρων για τη διατήρηση της δουλειάς τους και την επιβίωση των οικογενειών τους. Τόνισε παράλληλα την ανάγκη να αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος έναν νέο αναβαθμισμένο ρόλο, με φωνή δυνατή και σεβαστή από όλους όσους λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τους εμπόρους και επιχειρηματίες. Να γίνει ο Εμπορικός Σύλλογος διεκδικητικός, παρεμβατικός και αποτελεσματικός.
Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο χώρο, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ, με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά. Φέτος, η πρόεδρος του Συλλόγου, αποφάσισε, με χιουμοριστική διάθεση, να πειράξει τους καλεσμένους που έλαβαν τα πιτάκια, βάζοντας σε όλα από ένα φλουρί, με τυχερό πιτάκι αυτό που περιείχε ένα κέρμα των 10 δραχμών και έπαθλο ένα τάμπλετ. Δείτε φωτογραφίες:






































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ