Quantcast

http://picasion.com/

Γιαγκιόζης: «Κοιτάξαμε τον Αρη στα μάτια»

Για τη σπουδαία και καταπληκτική εμφάνισή του κόντρα στον Άρη και τα προβλήματα της Βέροιας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Γιαγκιόζης. Ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας του Βορρά», ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του όπως για τη μάχη της ανόδου στη Superleague. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιαγκιόζης για:

- την εμφάνισή του κόντρα στον Άρη: 
«Ήμουν σε καλή μέρα και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Το ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, προσωπικά ήμουν έτοιμος για το τι θα αντιμετωπίσω, ξέραμε ότι ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Πρωτάθλημα»

- την απόκρουση στο πέναλτι του Διαμαντόπουλου και αν είχε «μελετήσει» τον φορ του Αρη: 
«Τον είχα παρακολουθήσει αλλά προ βλέπω που θα χτυπήσει ο κάθε παίκτης το πέναλτι και προσπαθώ να το αποκρούσω».

- τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Βέροια: 
«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην ομάδα, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, έχουμε πολλά προβλήματα είτε οικονομικά, είτε διοικητικά. Ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα και ο κόσμος της αξίζουν πολλά. Είναι οργανωμένη ομάδα αλλά τώρα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα».

- το ποιον βλέπει φαβορί για την άνοδο: 
«Ο Άρης, ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή είναι οι τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Όπως είδατε κι εμείς που είμαστε στις τελευταίες θέσεις, κοιτάξαμε τον Άρη στα μάτια και χρειάστηκε το πέναλτι για να μας κερδίσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ