Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπνιξε κόκκινη κάρτα και καθαρό πέναλτι το κοράκι ο Τανιμανίδης (ΦΩΤΟ)

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ SURVIVOR
Ποιο Champions League ρε μάγκες και πράσινα άλογα μου λέτε; Απόψε το βράδυ είδα το ματσάκι της χρονιάς μεταξύ των Διασήμων και των Μαχητών. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου από τον Άρχοντα. Καταρχήν, να ξεκινήσω με την διαιτησία του Τανιμανίδη.
Έλεος πια με το κατεστημένο της Αθήνας! Πέντε γκολ οφσάιντ έβαλαν οι Διάσημοι και αυτός μου τα μέτρησε κανονικά.
Άσε που ο Χούτος στο 25 λεπτό της συνάντησης απέκρουσε σαν τελευταίος παίκτης την μπάλα με το χέρι. Κόκκινη κάρτα, αποβολή και πέναλτι. Να δεις για πότε άλλαζαν τα κόζια στο ματς. Αλλά το κοράκι ο Τανιμανίδης το έκανε γαργάρα. Τρελό σπρώξιμο η διαιτησία. Τι να λέμε; Κακά τα ψέματα η ΕΠΟ και η ΚΕΔ ανήκουν στους Διάσημους. Για μια ακόμη χρονιά στο Survivor η εγκληματική οργάνωση έπαιξε τον ρόλο της!
Τέτοια ανατροπή οι Διάσημοι ούτε η Μπαρτσελόνα με την Παρί. Αμ, η άλλη η κλώσσα; Σάρα μου λέει ο άλλος ότι είναι μεγάλη μπαλαδόρισσα. Τι είναι αυτά που λέτε ρε άμπαλοι και πουθενάδες; Ρε εσείς αυτή ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. Έβλεπα τα ριπλέι και ήταν πιο γρήγορα από ότι αυτή στην πραγματικότητα. Ο θηλυκός terminator δεν μπορεί να στρίψει. Δεν τα βλέπει αυτά ο προπονητής; Διακοπή συμβολαίου και μια εβδομάδα να τρώει μόνο καρύδες.
Τώρα που το θυμήθηκα, αυτή η τραγουδιάρα Ειρήνη Παπαδοπούλου, του Πηλαδάκη η γκόμενα ντε, ίδια με τον Ροναλντίνιο δεν είναι; Ρε εσείς τι ομοιότητα είναι αυτή; Την κοιτούσα και νόμιζα ότι θα μου κάνει Βραζιλιάνικη ντρίπλα. Και αν δεν με πιστεύετε, δείτε την διπλανή φωτογραφία... Πάντως να λέμε την αλήθεια σκόραρε πιο πολλές φορές απ' ότι ο Καρντόσο στον Ολυμπιακό.
Όλα τα λεφτά ήταν ο Μπο. Είναι κανόνας από τα παιδικά μας κιόλας χρόνια ότι ο χοντρός κάθεται πάντα τέρμα. Αυτή είναι η μοίρα του. Ρε εσύ Αγγελόπουλε τι τσάμικο αυτογκόλ μου έβαλες. Τέτοιο γκολ ούτε ο Γλύκος τρώει! Πάντως, είναι αλήθεια πως αν έπαιζε ο Κλάους με τους Διάσημους, άλλο ματς θα βλέπαμε στον Άγιο Δομίνικο! Αλλά και εσείς Μαχητές έχετε ευθύνες.
Είναι δυνατόν να μην μου έχεις επιθετικό τον πνευμονάτο τον Τσάνγκ; Το πιστό σκυλί του καράφλα. Τι μου τον κρατάς δεξί μπακ. Καλώς τα παιδιά 10-3 το σκόρ. Αλλά και η παραγωγή δεν ξηγήθηκε ντόμπρα. Βάλτε έναν αγώνα ράγκμπι να δείτε τι θα σας κάνει ο Πάνος, που το κατέχει ο άθλημα. Άσε που πιστεύω πως δεν θα αποχωρήσει τελικά, γιατί αν ψηφίσουν όλες οι ομάδες και οι παίκτες που παίζουν ράγκμπι στην Ελλάδα, τότε δεν θα έχει πρόβλημα στην ψηφοφορία. Άριστο κοουτσαρισμα και πάλι από τον Μουρίνιο - Γκουαντιόλα - μάνατζερ ράγκμπι. Η τακτική του να μην κερδίσουν για να μην βγει βρώμα ότι «το έφαγε το παστέλι στον Άγιο Δομινικο'» έπιασε.... 










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ