Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφή «ΒΟΜΒΑ» ετοιμάζει το «VOICE»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το συγκεκριμένο αποκλειστικό το αλιεύσαμε από έγκυρη πηγή της νυχτερινής διασκέδασης της Βέροιας, η οποία βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της διεύθυνσης του μαγαζιού. Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες θα σκάσει μια καλλιτεχνική «βόμβα», η οποία θα
προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη» κάνουν λόγο πως μια συμφωνία μεγατότων έρχεται να ταράξει τα νερά της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας. Πρωτοκλασάτη και εκρηκτική show woman τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βέροια προκειμένου να ενσωματωθεί στο σχήμα του «VOICE».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού κ.κ. Νίκος Παπαδόπουλος και Χρήστος Μανουσαρίδης, για τον λόγο αυτό κατέβηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να αποσπάσουν την θετική απάντηση της τραγουδίστριας.
Η μάχη που έδωσαν ήταν πολύ σκληρή, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα δύο νυχτερινά κέντρα της Πρωτεύουσας, τα οποία πολιορκούσαν την εντυπωσιακή ερμηνεύτρια.
Τελικά, η προσπάθεια των δύο επιχειρηματιών καρποφόρησε και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις! Πρόκειται για μια είδηση, που μόλις ανακοινωθεί θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ