Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στείλε με ένα ΚΛΙΚ τον Άγγελο Τρανίδη και τον Κώστα Πετράκο στο Tomorroworld!

Δυο νέα παιδιά, ο Άγγελος Τρανίδης (Dj Cron) από τη Βέροια και ο Κώστας Πετράκος (Βαγδάτης) από την Εύβοια, ένωσαν τις μουσικές τους δυνάμεις και δημιούργησαν το δικό τους remix για το επιτυχημένο single του Thomas Gold feat Bright Lights «Βelieve». Ο λόγος; Η μεγάλη δισκογραφική εταιρεία Revealed Recordings, που «προκάλεσε» παραγωγούς από όλο τον πλανήτη σε μουσική μάχη!...

Το καλύτερο remix θα στείλει τους δημιουργούς του στην Ατλάντα και θα τους εξασφαλίσει μια θέση για dj set στο φεστιβάλ Tomorroworld 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου! Κριτής; Ο κόσμος που θα ψηφίσει online το αγαπημένο του κομμάτι και εδώ μπαίνουμε εμείς, που θέλουμε πολύ να δούμε τον Άγγελο και τον Κώστα να αποθεώνονται από χιλιάδες κόσμου στα αμερικάνικα decks.
Αυτή τη στιγμή τα παιδιά βρίσκονται στη θέση 53 στην παγκόσμια κατάταξη... έχουμε μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου να τους φτάσουμε στην πρώτη θέση!!
!
Ακούστε το δικό τους remix και ψηφίστε τους ΕΔΩ

Ο Άγγελος και ο Κώστας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τους Filter Effect soundsystem, ένα σχήμα 2 παραγωγών/dj, όπου θα τους συναντήσουμε με τα ονόματα Dj Cron και Βαγδάτη αντίστοιχα.
Σαν Filter Effect soundsystem έχουν να παρουσιάσουν dubstep και trap παραγωγές, σε δικιά τους σύνθεση. Στις εμφανίσεις τους παίζουν ζωντανά με πλήκτρα και sampler, μαζί με scratch show. Ton Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP από την Breathe Records, με τίτλο Live Up, σε ήχο dubstep. Τα set τους κυμαίνονται και σε άλλους ρυθμούς όπως hiphop, reggae, funk, break beats, dubstep, trap, drum and bass. Οι δύο παραγωγοί έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, σε μεταξύ τους προσωπικές δουλειές. Ο Dj Cron με scratch,και ο Βαγδάτης γράφοντας raps και beats σε κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ