Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μ' ένα θέμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:00 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι η κατανομή των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων στα πολιτικά κόμματα, ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Η αφισορύπανση που παρατηρείται γενικά στο κέντρο της Βέροιας, αποτελεί κόκκινο πανί για τη δημοτική αρχή...
που προειδοποιεί με πρόστιμα σε αυτούς που δε συμμορφώνονται. Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί αυτή τη φορά από την επομένη των εκλογών... Μέχρι πότε θα κρέμονται οι αφίσες των κομμάτων στην πόλη; Με τη συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων βέβαια, ελπίζουμε όχι μέχρι τις επόμενες.
Μάλιστα σήμερα το πρωί, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βέροιας, συγκεντρώθηκαν για το θέμα αυτό οι εκπρόσωποι των Ν.Ε. Ημαθίας των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν στις βουλευτικές εκλογές. Στη συνάντηση αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής από εκπροσώπους των Ν.Ε. Ημαθίας των πολιτικών κομμάτων, η οποία θα λειτουργήσει σε επίπεδο Δήμου Βέροιας για τη ρύθμιση θεμάτων προεκλογικού χαρακτήρα και θα αποτελείται από τον αντιδήμαρχο Θεόφιλο Κορωνά και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων των Ν.Ε. Ημαθίας. 
Στη συνέχεια αποφασίστηκε ποια θα είναι τα μόνιμα (σταθερά) πλαίσια της εμπορικής διαφήμισης (και τα κινητά πλαίσια που θα κατασκευασθούν με δαπάνη του Δήμου Βέροιας) που θα διατεθούν Ν.Ε. Ημαθίας των πολιτικών κομμάτων αναλογικά και επί ίσοις όροις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ