Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ: Στο «Time4Gym» βλέπουμε τις προσφορές ΔΙΠΛΕΣ!!!

-12 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ «BETTER BELLY» ΜΕ 60€ + 12 ΔΩΡΟ
-5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM ME 40€ + 5 ΔΩΡΟ!!!
-20 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ «POWER PLATE» ΑΠΟ 199€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 149€

Επίπεδη κοιλιά, γραμμωμένο κορμί, τέλεια γυμνασμένα πόδια, φυσικό ομοιόμορφο μαύρισμα, υγεία και ευεξία, με τις καλύτερες προσφορές στο καλύτερο γυμναστήριο της πόλης...
 Στο «Time4Gym» απολαμβάνουμε, για λίγες ακόμα μέρες, κορυφαία μηχανήματα και μεθόδους εκγύμνασης σε προσφορές που απλά δεν υπάρχουν πουθενά!
Και φυσικά μην ξεχνάτε την προσφορά του 6μήνου, η οποία παίρνει παράταση έως και τις 30/04/2015... γιατί εσείς το ζητήσατε!!! Από 149 ευρώ τώρα ΜΟΝΟ 99€ με όλες τις παροχές!!!

Με τη σούπερ ανοιξιάτικη προσφορά ΜΟΝΟ 40 ευρώ για 5 συνεδρίες solarium + 5 ΔΩΡΟ, αποκτήστε γρήγορα και με ασφάλεια, τροπικό μαύρισμα με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας.



Κλείστε τώρα τη μοναδική προσφορά του «Time4Gym» για 20 συνεδρίες με το πρωτοποριακό μηχάνημα «POWER PLATE» από 199€ τώρα μόνο 149€ και δείτε άμεσα αποτελέσματα στο σώμα και τη διάθεσή σας! Ιδανική εκγύμναση για άντρες και γυναίκες, με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα στη μυική ενδυνάμωση, γράμμωση, σύσφιξη και σε διαφορά σε πόντους!

Αποκτήστε τη μέση και την κοιλιά που πάντα θέλατε, χάστε το λίπος από το στομάχι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη με μια και μόνο μέθοδο. Και όλα αυτά στην καλύτερη προσφορά της πόλης... 12 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ «BETTER BELLY» ΜΕ 60€ + 12 ΔΩΡΟ. Ο τρόπος είναι απλός: Τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες και 45 λεπτά προπόνηση. Τόσο χρειάζεστε στο γυμναστήριο «Time4GYM» με την επαναστατική μέθοδο «Better Belly» για να δείτε μείωση μέχρι και 2 φορές το μέγεθος των ρούχων σας!


Με τέτοιες τιμές βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας!! Αλλάξτε τη διάθεσή σας, αλλάξτε την εμφανισή σας!!!
Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια

τηλ. 2331022257

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ