Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλέφαντος: Αυτή η ομάδα θα κατακτήσει το Champions League

Πριν από ένα χρόνο περίπου, πριν καν αρχίσει το Μουντιάλ, σας είχα πει ρε άμπαλοι Βεροιώτες, παίξτε Γερμανία για την κούπα. Θα το σηκώσουν τα «Πάντσερ», αλλά εσείς με χλευάζατε και με κοροϊδεύατε. Επιβεβαιώθηκα 100%. Πάρτε και το λινκ γατάκια (ΕΔΩ) για να μαθαίνετε από μπαλίτσα. Όσον αφορά το φετινό Champions League, σας είχα πει ότι η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ απ΄όλες να βλέπω αυτήν την εποχή στην Ευρώπη.

Παρ΄ότι δεν είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα. Βρήκε λοιπόν την Παρί σε ανοιχτούς χώρους και τη διέλυσε μέσα στο Παρίσι. Σαν ομαδούλα την έκανε να φαίνεται. Διότι έχει τους τρεις γρήγορους μπροστά που είναι και μέγιστοι μπαλαδόροι. Αυτή είναι η επιτυχία του Λουίς Ενρίκε ο οποίος έχει φτιάξει και την άμυνα.

Πέθαναν οι επιθετικοί βαριά κορμιά τύπου Ιμπραήμοβιτς, τύπου Μάντζουκιτς, εγώ πάντα γούσταρα τους γρήγορους και μπαλαδόρους, όχι τα βαριά κορμιά μπροστά. Η τριπλέτα Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ πάει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τους πέρναγε σαν φιστίκια ο Σουάρες. Έτσι και ανοίξεις την άμυνά σου στα 7 μέτρα με αυτήν την Μπαρτσελόνα, κάηκες.

Ήξερε ο Μουρίνιο που έδωσε τον Νταβίντ Λουίς με μεταγραφή. Έλα μωρέ με τον Νταβίντ Λουίς και με τους Βραζιλιάνους αμυντικούς, είδαμε και τον Ντάντε με την Μπάγερν, διασύρθηκαν, όπως μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται δυναμικά για να πάρει την κούπα. Έχει τον Σουάρες και έναν άφταστο Μέσι, ο οποίος μαζί με τον Ρονάλντο είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ! Έχουν ξεπεράσει τον Μαραντόνα διότι έχουν μεγάλη διάρκεια, παίζουν χρόνια σε τοπ επίπεδο, έχουν ξεσκίσει τα δίχτυα σε Ισπανία και σε Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μικροί ακόμα. Έχουν σαρώσει τις χρυσές μπάλες και θα πάρουν κι άλλες.

Είναι τυχεροί στην Ισπανία να βλέπουν τους δύο καλύτερους παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ. Το πιστεύω ακράδαντα, αυτοί οι δύο, ο Μέσι και ο Ρονάλντο, ο Ρονάλντο και ο Μέσι, είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών μετά τον Πελέ.


Tην Ρεάλ δεν την είδα χθες καλά. Φαίνεται ότι δεν μπορεί να κατακτήσει την κούπα. Δεν έχει την ενέργεια που είχε πέρυσι. Έβλεπα αυτόν τον Τσιτσαρίτο ή όπως τον έλεγαν και σκεφτόμουν, μα είναι δυνατόν, όταν σε αυτήν την θέση έχει παίξει το «φαινόμενο», τώρα να πλασάρεται αυτό το παιδάκι σαν αντιρονάλτο. Έλεος ρε φίλε!

Την Γιούβε, την οποία και γουστάρω πάρα πολύ, άλλωστε είναι η μεγάλη κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δεν την βλέπω για κούπα. Νομίζω πως έφτασε ταβάνι φέτος με τα ημιτελικά. Το καλό είναι ότι ξαναεπέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όσον αφορά την Μπάγερν, φέτος δεν το έχει. Οι πολλές απουσίες, οι τραυματισμοί, ο Γκουαρντιόλα δεν ξέρω, δεν με πείθει ότι μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα.

Και για να τελειώνουμε, κατά την γνώμη μου, το τρόπαιο θα το σηκώσει ο Μέσι και η παρέα του. Γράψτε το!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ