Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Μαμάδες της Βέροιας» γιόρτασαν την Γιορτή της Μητέρας!


Τα μέλη της μεγάλης μαμαδο-ομάδας του facebook γιόρτασαν με καφέ και πολλά δώρα!


Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 12 Μαΐου και πέρα από όλες τις μαμάδες της Ελλάδας και των χωρών που τιμούν την μητέρα και την μητρότητα την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, γιόρταζαν και μαμάδες της Βέροιας.

Όχι μόνο όλες οι Βεροιώτισσες μανούλες αλλά και οι μαμάδες της Βέροιας, μέλη της ομώνυμης ομάδας στο facebook Μαμάδες της Βέροιας, που εδώ και σχεδόν 5 χρόνια που δημιουργήθηκε, έχει εξελιχθεί σε μια μαμαδοκοινότητα, όπου τα σχεδόν 4.5000 ενεργά μέλη της, επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν για κάθε είδους θέμα που μπορεί να απασχολεί μια μαμά και γυναίκα.


Η διαδικτυακή μαμαδο-ομάδα τίμησε την ημέρα αυτή, όπως κάθε χρόνο, με μια όμορφη συνάντηση για απογευματινό καφέ, συζήτηση και γνωριμία, στο κέντρο της Βέροιας. Το ραντεβού δόθηκε στις 17:30 στο καφέ Petit στον πεζόδρομο της αγοράς, όπου μανούλες, γιαγιάδες (διπλά μανούλες δηλαδή) και φίλες - μέλη της ομάδας, απόλαυσαν τον καφέ τους με αλμυρά και γλυκά συνοδευτικά, ενώ είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα για τις ίδιες και τα παιδάκια τους, από την λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε η ομάδα, στην οποία ανταποκρίθηκαν πολλές δωρεθέτριες.


Περισσότερα από 60 μικρά και μεγαλύτερα δώρα, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, καλλυντικά, υπηρεσίες για παιδιά, υπηρεσίες περιποίησης για παιδιά και μαμάδες, δωροεπιταγές κτλ. κληρώθηκαν επί τόπου με τις τυχετές μαμάδες να παραλαμβάνουν τα δώρα τους, ενώ τα χρήματα από την αγορά των λαχνών θα διατεθούν στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και στο Σπίτι της Βεργίνας.


Ο
veriotis.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε με την διαχειρίστρια της σελίδας, Αντωνία Νιώπα, η οποία δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την συνάντηση, την ανταπόκριση των μελών και δωροθετριών, ενώ ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου την ίδια ημέρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


























1 σχόλιο:

  1. Βρέ, εδώ έχει φωτογραφίες, που είναι οι πολιτικάντηδες ; παράξενο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ