Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΜΕΝΤΙΟΥΜ: «Η Βέροια το 2014»

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Κυρ Ζήση μου δεν μπορείτε να έχετε μόνο εσείς το χάρισμα του Χορταρέα. Τα ‘ριξα τα ταρώ και τασίγμα μη σου πω και ταύψιλον και πήγα σε τσιγγάνα σε πανσέληνο. Περπάτησα μέσα σε δρόμους με δράκους, πήρα τούφες από μαλλί παρθένας και διάβασα σε 40 κύματα το ποιηματάκι «Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου τι μέλει γενέσθαι για τους επιφανείς Βεροιώτες και Βεροιώτισσες το 2014;». Εγώ το Μήλον σου θα σου πω τη μοίρα και το ριζικό σου. Ένα πνεύμα μου ‘πε ότι η Χαρούλα η δημαρχίνα μας μετά τη θητεία της στο δήμο γυρνάει στη δημοσιογραφία και με την αιχμηρή της πένα κερδίζει το Πούλιτζερ για το άρθρο της «Μεθυσμένη Συμπολιτεία». 
Το άρθρο γίνεται και ταινία στο Hollywood με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah στο ρόλο της δημάρχου και ρόλος έκπληξη σε ρόλο αντιδημάρχου ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μετά την ερμηνεία αυτή κερδίζει το Oscar Β’ ανδρικού ρόλου. Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος επιστρέφει στη Βέροια και γίνεται πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και η πρώτη παράσταση που ανεβάζει είναι με πρωταγωνιστή τον ίδιο, φυσικά, και τον Γιάννη Μπέζο. Πλήθος κόσμου συρρέει να δει την παράσταση με προστάτισσα την Ελένη Μενεγάκη η οποία μετά πηγαίνει για φαγητό και τσίπουρα με τον Ματέο και την Σπυροπούλου στο «Στάσου Μύγδαλα»!

Όμως μισό λεπτό… Ένα σύννεφο δεν μ’ αφήνει να δω! Βγάλε κυρ Ζήση μου και συ ένα 100ευρο και κάνε του αέρα να φύγει. Τώρα μάλιστα το βλέπω καθαρά, ο Κώστας ο Καραπαναγιωτίδης μας μετά από πιέσεις που του ασκούνται από την παραγωγή του The voice παρατάει τη διεκδίκηση του δήμου και γίνεται κριτής στο σοου του ΑΝΤ1 στη θέση του Αντώνη Ρέμου ο οποίος αποφασίζει να παντρευτεί την Άννα Βίσση τελικά. Ο κύριος Παυλίδης παρατάει κι αυτός τη διεκδίκηση του δήμου διατηρώντας τη θέση του ως πρόεδρος των ΚΤΕΛ και μάλιστα τα μεταφέρει εκτός δήμου συγκεκριμένα στην Νάουσα!

Η Κατερίνα Στανίση γίνεται κούκλα επιτέλους δώρο σε λαμπάδα από τα Jumbo με δώρο ένα cd με τα πασχαλιάτικα τραγούδια. Η Χριστίνα Κολέτσα συμμετέχει στο Dancing with the stars και χάνει την πρώτη θέση από τον ηθοποιό Σωκράτη Πατσίκα ο οποίος παρατάει την καριέρα του στην υποκριτική και γίνεται διάσημος χορευτής ballroom χορών. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου κάνει ντουέτο έκπληξη με τον Χάρη Ακριτίδη, ενώ η Λένα Τάτση κερδίζει το βραβείο mad «Τραγουδίστρια της χρονιάς» με την Έλενα Παπαρίζου να καταγγέλλει το θεσμό.

Μεγάλες πολιτικές αναταράξεις προκαλεί η εμφάνιση της Γεωργίας Μπατσαρά με το ίδιο Chanel ταγιέρ με την Christine Lagarde η οποία το έβαλε μετά την Ημαθιώτισσα πολιτικό! Οι σχέσεις μας με το ΔΝΤ έρχονται σε ρήξη με την κυρία Lagarde να δίνει λίστα με κακοντυμένες της βουλής στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος την χάνει και την ανακαλύπτει ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του. 


Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει πως δεν διάβασε τη λίστα και γίνεται νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης παρατάει την πολιτική και αφιερώνεται στη δικηγορία αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση του Σνόουντεν. Ο «Μοντεσκιέ» κύριος Γιοβανόπουλος κονταροχτυπιέται για την προεδρία των ΑΝ.ΕΛ. με τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη ενώ τελικά και οι 2 χάνουν από την κυρία Μακρή η οποία πανηγυρίζει τη νίκη της πάνω στα κάγκελα του Εθνικού Κήπου. Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αποσύρεται από την ενεργό πολιτική και γίνεται προπονητής της εθνικής ομάδας μπασκετ.

Τέλος, εδώ για τα δικά μας του Βεροιώτη. Η Κάτι και η Ίνα μας φεύγουν για τον Alpha όπου παρουσιάζουν μεσημεριανή εκπομπή εκτοπίζοντας την Ελένη Μενεγάκη. Η Πετρούλα γίνεται αρχισυντάκτρια του HELLO και η Όλγα τα παρατάει όλα και φεύγει διακοπές στο Ντουμπάι. Ο Δαιμόνιος παντρεύεται την Μαρία Φαραντούρη και ο Αλέφαντος παίρνει τη θέση του Γεωργίου στη τηλεόραση. Ο Αντιβεροιώτης γίνεται ο Βεροιώτης τελικά και εσύ κυρ Ζήση μου μας παρατάς και παίρνεις τη θέση του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ μετά από πιέσεις του Μαλέλη.

Όσο για το Μήλον; Ένα σύυυυυνεφο και δεν έχω 100ευρο να ρίξω! Αυτά και καλή χρονιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ