Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας 8/5 - 12/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ένα νέο φεγγάρι γεννήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 το ξημέρωμα, στο ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στην 18ο 02’ του ζωδίου, δίνοντας μας την ώθηση να σπείρουμε καρπούς που θα φέρουν την άνθιση στις σχέσεις και στα οικονομικά μας.

Στο νέο αυτό Φεγγάρι, παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού, όπου σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα, αλλά και του Κρόνου που βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ήλιο και την Σελήνη. Οι όψεις αυτές μας προϊδεάζουν, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, ξεφεύγουμε για λίγο από την ζώνη βολής, επιδιώκουμε αλλαγές, κάνουμε αναπροσαρμογές, αιφνιδιαζόμαστε από την ροή των γεγονότων, κάνουμε σημαντικές αλλά και τολμηρές ενάρξεις, οι οποίες όμως θα προσφέρουν σταθερότητα και σιγουριά σε βάθος χρόνου! Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε την ευκαιρία να λειτουργήσουμε οργανωμένα, επίμονα, με υπομονή, να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και να δομήσουμε τη ζωή μας. Είναι μία θετική περίοδος για νέους στόχους, για έναρξη νέων συνεργασιών ή και σχέσεων που θα έχουν μία καλή και σταθερή προοπτική. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, θα σπείρουν αυτό το διάστημα τους καρπούς εκείνους που θα φέρουν άνθιση στην ζωή τους!

Ο νέος κύκλος του φεγγαριού που ξεκινά από σήμερα 8 Μάϊου, θα φέρει ένα νέο κύκλο εξελίξεων που θα κορυφωθούν έως και τις 23 Μαΐου που σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μάη, ενώ τα νέα σχέδια της περιόδου θα πάρουν τελική μορφή μέχρι τις 6 Ιουνίου που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου!

Τα ζώδια που άμεσα επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη του Μάη, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 16-20 μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Πολύ θετικό αντίκτυπο όμως θα έχει αυτό το νέο φεγγάρι και στους Ταύρους, Αιγόκερους καθώς και στους Σκορπιούς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στα παραπάνω δεκαήμερα ή μοίρες!

♈ Κριός

Γενικά

Τα προβλήματά σου είναι περισσότερο προσωπικά και λιγότερο σημαντικά από ό,τι πιστεύεις. Λάθη και παρατυπίες είναι πιθανό να δημιουργήσουν ανωμαλίες και σχόλια που θα έχουν αντίκτυπο στις επιδιώξεις σου. Ερωτικά θα περάσεις καλά αλλά δεν θα λείψουν μερικά δυσάρεστα επεισόδια τα οποία μπορεί να χαλάσουν πρόσκαιρα τη διάθεση. Ο Ερμής στο ζώδιό σου ενισχύει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, την πειθώ, αλλά και κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σε πίεσαν τώρα τελευταία. Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σου, μπορεί να φέρει ανάφλεξη σε ευαίσθητα ζητήματα ή να δημιουργήσει εντάσεις εκεί που δεν χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Ερμή/Χείρωνα στο ζώδιο σου σε βοηθά να αλλάξει τακτική και τρόπο σκέψης και να ξεπεράσεις δυσάρεστες πληγές της αισθηματικής σου ζωής! Αυτή την εβδομάδα αξιολογείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις σχέσεις σου και κατανοείς βαθύτερα από ποτέ τι αξίζεις και τι είναι σημαντικό για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για οικονομικά συμφωνητικά ή κινήσεις που θα εξασφαλίσουν περισσότερο εισόδημα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Απόφυγε παρεξηγήσεις και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Εκεί που ο χρόνος φαίνεται να σε πιέζει, δοκίμασε να αναθέσεις μέρος των καθηκόντων σου σε κάποιους έμπιστους άλλους. Επίσης, φαίνεσαι προνοητικός στα επαγγελματικά, μην κάνεις έξοδα, ούτε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και μην ποντάρεις στην τύχη. Αντίθετα, ρίξε το βάρος της δραστηριότητάς σου σε προγραμματισμένη εργασία, η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τη γοητεία, την οικονομική διαχείριση, όπως και κάποιες καλές κοινωνικές ή προσωπικές συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική τόσο για αισθηματική ανανέωση, όσο και για σταθεροποίηση μίας σχέσης! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου, φέρνει ευχάριστους αιφνιδιασμούς στον έρωτα, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης / Κρόνου σε βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφαρμόζεις νέα πλάνα στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο και βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο προετοιμασίας για σημαντικές εκκινήσεις που θα κάνεις την περίοδο του καλοκαιριού! Η εβδομάδα είναι αποδοτική και στον οικονομικό τομέα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Πρέπει να προσέχεις να μην κάνεις λάθη τακτικής που μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές στο περιβάλλον της εργασίας σου. Οι Ερμής και Άρης στον Κριό σου σε κάνουν περισσότερο ευέξαπτο από άλλες φορές, και επιδιώκεις και άμεσες λύσεις στα θέματά σου. Ό, τι και αν κάνεις, φρόντισε να μην βλάψεις το συμφέρον σου ούτε στο ελάχιστο. Μπορεί να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες, με την προϋπόθεση μιας υλικής και ηθικής αναγνώρισης στο μέλλον. Είναι μια μεταβατική περίοδος για τα αισθηματικά σου, και θα επικεντρωθείς στη βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Ερμή/Χείρωνα σε βοηθά να ξεπεράσεις την φοβία για δέσμευση και αναγνωρίζεις ότι έχει έρθει η στιγμή να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή και να ξεπεράσεις την αδυναμία που είχες μέχρι σήμερα να δοθείς ολοκληρωτικά σε μία σχέση! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, λύνονται παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δέχονται θετικές επιρροές αυτή την εβδομάδα αφού λαμβάνεις ξαφνικό νέο που όχι μόνο σου δίνει την ελπίδα, αλλά σε βοηθά να ξεφύγεις από κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζες. Στον οικονομικό τομέα, για την ώρα υπάρχει στασιμότητα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα πιεστείς οικονομικά, ενώ τα επαγγελματικά σου θα εξελιχθούν αν έχεις υπομονή και επιμονή, και δεν δημιουργήσεις αντιθέσεις με ανθρώπους στους οποίους υπολογίζεις για βοήθεια. Γίνε πιο διπλωμάτης και κράτησε ισορροπίες όταν οι άλλοι προσπαθούν να επηρεάσουν τις απόψεις και τη στάση σου σε σημαντικά ζητήματα. Βασικό είναι να κάνεις σιγά-σιγά μια εκκαθάριση στους συνεργάτες σου, χωρίς να δημιουργήσεις ανάγκες που δύσκολα θα καλυφθούν. Αισθηματικά μπορεί να μην έχεις ακριβώς αυτό που θέλεις, αλλά μπορείς να το επιδιώξεις και να βρεις τον πιο κατάλληλο τρόπο για να το καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα κατάλληλη για κοινωνικοποίηση, νέες γνωριμίες και όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου. Η διάθεση σου είναι ανανεωμένη και οι συμπτώσεις σε φέρνουν πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγωνιστική η εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου, αλλά καταφέρνεις να τονώσεις το πελατολόγιο σου, να βελτιώσεις την εικόνα σου, να κερδίσεις την εκτίμηση και τον σεβασμό στο επαγγελματικό χώρο! Στα επαγγελματικά έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες!

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα περίοδος που αρχίζει θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τους νέους στόχους σου και θα σε εξελίξει κοινωνικά. Οικονομικά θα χρειαστείς να είσαι προνοητικός και προσεκτικός. Η παρουσία του Ερμή για λίγο ακόμα στον Κριό, ταυτόχρονα με τον Άρη, σε κάνει ανυπόμονο, εύθικτο και περισσότερο ανικανοποίητο. Όλα αυτά αλλάζουν σύντομα, καθώς απρόοπτα και ευκαιρίες καταφέρνουν να σου φτιάξουν τη διάθεση, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου αλλά και τις μεθόδους που ενεργείς. Αισθηματικά, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και εξέτασε καλύτερα το τι σου αρέσει και τι όχι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απελευθερώνεις το μυαλό σου από τις μαύρες σκέψεις που σκοτείνιαζαν την αισθηματική σου ζωή και κάνεις τα βήματα για να μπεις σε μία νέα πορεία και τα καταφέρνεις! Θέτεις στόχους για την πορεία μίας σχέσης, ή αν είσαι ελεύθερος αναγνωρίζεις πολύ καλά την αξία σου και φροντίζεις να έλξεις κοντά σου αυτό που πραγματικά σε γεμίζει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα φέρνει ανέλπιστα θετικά νέα στα επαγγελματικά σου και την ευκαιρία για ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα, ή για μία ευχάριστη αλλαγή που θα σε ανεβάσει πολύ! Τακτοποιείς κάποιες οφειλές σου και ξενοιάζεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Η Αφροδίτη από τη θέση της στον Ταύρο παραμένει βασική σου σύμμαχος. Κατ' επέκταση, μειώνονται δυσκολίες και αυξάνονται διευκολύνσεις τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά σου. Ο Άρης από τη θέση του στον Κριό τονίζει το θάρρος σου, αλλά φέρνει στο προσκήνιο περιστατικά μάχης ή αγωνιστικότητας που κρίνονται αναπόφευκτα. Στο μεταξύ, ο Ήλιος πλησιάζει Δία και Ουρανό στο ζωδιακό χώρο του Ταύρου, που αυτό θα φέρει αναταράξεις κοινωνικής φύσεως, ειδήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν, ή αναπάντεχη κρίση με γείτονες και συγγενείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγει ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής από αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο! Είναι η ιδανική συνθήκη για να απολαύσεις νέες εμπειρίες στον έρωτα, που θα έχουν και μία πολύ καλή προοπτική σε βάθος χρόνου! Η πιθανότητα για δέσμευση είναι αυξημένη, άλλωστε το εξάγωνο Αφροδίτης / Κρόνου σε ευνοεί

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν έγγραφα, επαφές, νομικές υποθέσεις ή για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά συμφωνητικά! Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού δυσχεραίνει τα οικονομικά σου και προκύπτουν αρκετά έξοδα που σε αποδιοργανώνουν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Τρέχεις να προλάβεις πολλά ταυτόχρονα και αυτό, από τη μια σε κουράζει, από την άλλη σε εμποδίζει να δεις ξεκάθαρα την κατάσταση γύρω σου. Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου, μάθε να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας από δύσκολες περιστάσεις και μην ενδίδεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες. Απόφυγε έντονες συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις. Η ιδέα μιας αλλαγής σχεδίων και προτεραιοτήτων μπαίνει σε εφαρμογή. Απόφυγε να θίξεις πράγματα που θα ενοχλήσουν τον ερωτικό σου σύντροφο. Δυσκολίες δεν θα λείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πληγωθεί αρκετά στα αισθηματικά σου και έχεις πάψει πλέον να εμπιστεύεσαι. Με την σύνοδο Ερμή / Χείρωνα όμως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που στιγμάτισαν την προσωπική σου ζωή και θα «γιατρέψεις» τις πληγές του έρωτα! Δεν είναι ακόμα η στιγμή για να σου πω ότι ανοίγει ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής, αλλά κάνεις το πρώτο βήμα τουλάχιστον … να ξεπεράσεις το ζοφερό παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδανική για επενδύσεις, οικονομικά συμφωνητικά, μισθώσεις, πωλήσεις και έξτρα κέρδος που θα σε βοηθήσει να σηκώσεις κεφάλι! Στα επαγγελματικά το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο, γιατί κάποιες συνεργασίες σου , σου στέκονται εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να υλοποιήσεις!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας, είναι όμως και το σημείο μιας εκκίνησης που πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Απόφυγε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες και μην εγκαταλείπεις κάτι σίγουρο για κάτι απλώς υποσχόμενο. Δεν είναι τώρα καιρός για άλματα αλλά για αναδιοργάνωση και κατοχύρωση δικαιωμάτων για να είστε εξασφαλισμένοι στις αλλαγές που έρχονται. Σύντομα θα αποκτήσεις άλλες προτεραιότητες και θα έχεις πολλές ευκαιρίες προβολής και επιτυχίας. Μέχρι τότε όμως κάλυψε τις αδυναμίες σου, προχώρα σε έξυπνους συμβιβασμούς και στρίψε τη δημιουργικότητα και την ενέργειά σου σε πρωτοποριακούς τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με ένα νέο φεγγάρι να γεννιέται στο ζώδιο του Ταύρου έχει φτάσει η στιγμή για να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή, είτε καλωσορίζοντας έναν νέο άνθρωπο στο πλευρό σου και ξεκινώντας μία νέα σχέση, ή παίρνοντας την ουσιαστική απόφαση της δέσμευσης αν είσαι ήδη σε μία σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά όμως η εβδομάδα είναι επιβοηθητική για να εξελιχθούν ομαλά οι συνεργασίες σου ή και για να ξεκινήσεις καινούργιες! Στον οικονομικό τομέα δημιουργούνται πιο σταθερές συνθήκες!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο Μάιος είναι ο μήνας της αύξησης παραγωγής των γνωριμιών και των μετακινήσεων. Συγκεντρώσου στα θέματα που σε αφορούν, αλλά οριοθέτησε τα περιθώρια που διαθέτεις. Xρειάζεται να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας, είτε αυτή βαραίνει στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά. Θα σου δοθούν σύντομα τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Ερμής και Άρης σε καλή γωνία με τον Ήλιο σου δείχνουν βελτίωση της υγείας, ψυχικής, συναισθηματικής και σωματικής. Ανανέωσε τον εαυτό σου με όποιο τρόπο μπορείς, απόφυγε να σπαταλήσεις δυνάμεις και περιορίστε κάποια περιττά έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο Ερμή/ Χείρωνα έχεις την ευκαιρία εύρεσης λύσεων στα αισθηματικά και αντιμετώπισης των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα! Συζητάς με το ταίρι σου και βρίσκεται από κοινού λύσεις! Αν δεν είσαι σε σχέση, βουρρρρ ο Άρης από τον Κριό μπορεί να φέρει το πολυπόθητο φλερτ, που θα πυρπολήσει το πάθος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα σταθμός στα εργασιακά, αφού η Νέα Σελήνη βοηθά σημαντικά στην εύρεση ισορροπιών και στην αποκατάσταση την επαγγελματική! Βελτιώνονται οι επαγγελματικές συνθήκες και σιγουρεύεσαι και σε οικονομικό πλαίσιο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Εργασιακές συζητήσεις ή αντιθέσεις είναι σίγουρο ότι δεν θα οδηγήσουν σε επιθυμητές λύσεις. Παρέμεινε διπλωμάτης όπου μπορείς, κράτησε μυστικά τα σχέδιά σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα. Χάρισε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου και πρόβαλε τα ταλέντα σου. Οι μεγαλύτεροι συγγενείς μπορεί να χρειαστούν τη φροντίδα σου και αυτό μπορεί να αλλάξει για λίγο κάποιες προτεραιότητές σου, ή σχέδιά σου. Απόφυγε κινδύνους και παγίδες, επένδυσε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και σύντομα θα περάσεις σε ένα νέο κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών ενδιαφερόντων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα γεμάτη έρωτα, χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και … αναθέρμανση αισθηματική! Το αστρολογικό σκηνικό καταστρώνει νέα όμορφα σχέδια για σένα και τα γεγονότα σε συναρπάζουν και σε βοηθούν να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου! Μία νέα σχέση ξεκινά γρήγορα, για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες των επαγγελματικών δεν σε καλύπτουν και είσαι θιγμένος ή παρεξηγημένος από κάποια λόγια που έχουν προκύψει! Προσπάθησε να αποφύγεις τους εκνευρισμούς! Στα οικονομικά είναι η ιδανική εποχή για αποταμίευση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Πολλή κίνηση προβλέπεται τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά αλλά είναι αμφισβητούμενη η τελική χρησιμότητα της. Ένα δάνειο, μια επιχορήγηση ή μια συμφωνία θα σου δώσει ελπίδες αλλά θα οριστικοποιηθεί δύσκολα. Η ρήξη μιας εργασιακής σχέσης μπορεί να φαντάζει δύσκολη σαν επιλογή, στην πραγματικότητα όμως θα αποδειχτεί πολύ πιο απλή και ωφέλιμη. Άφησε όμως τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά. Αισθηματικά πρέπει να κινηθείς πιο αποφασιστικά επειδή οι ελεύθεροι που συναντάς χρειάζονται ξεκάθαρα δείγματα του ενδιαφέροντάς σου, για να καλύψουν δικές τους, προσωπικές ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώχνεις από το μυαλό σου αυτό τον παλιό έρωτα που δεν ευδοκίμησε και συνειδητοποιείς ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και είσαι ικανοποιημένος από την παρούσα κατάσταση! Στα αισθηματικά ωστόσο, βρίσκεσαι ακόμα σε φάση αναμονής, οι συνθήκες δεν είναι απόλυτα σταθερές ακόμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικογενειακές απαιτήσεις είναι αυξημένες έτσι και στα οικονομικά φαίνεται ότι δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρόλο που έχεις ξεφύγει από την δυνατή μπόρα! Στα επαγγελματικά αλλάζουν οι συνθήκες για καλό σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις σοβαρά μερικά επαγγελματικά ζητήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κινήσου με αυτοπεποίθηση. Μην σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες λόγω των δυσκολιών που έχουν προκύψει, αυτό δεν θα σε ωφελήσει. Επωφελήσου από τις συνθήκες που διαμορφώνονται σταδιακά και διατήρησε τα πλεονεκτήματά σου. Αισθηματικά δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες για το επόμενο βήμα γι αυτό και δεν χρειάζεται να είσαι βιαστικός. Οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται αλλά με μικρότερη ένταση τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική είδηση, μία επικοινωνία, ή συνάντηση θα αποτελέσει για σένα την έκπληξη της εβδομάδας στα αισθηματικά σου! Κάτι που περίμενες εδώ και καιρό, έρχεται και σε συναρπάζει. Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε νέα φλερτ που προκύπτουν αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική εβδομάδα για να προχωρήσουν έγγραφα, συμφωνητικά ή και για να δεχθείς την υποστήριξη που περίμενες για την εξέλιξη μίας εργασίας σου! Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι πιεστικές, γιατί αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα με το χέρι στην τσέπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ