Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιώργος Μιχαηλίδη: Γρίφοι και προυποθέσεις!!!

ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΕΡΟΙΩΤΗ...
Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι ένας πολιτικός που έχει βλέψεις για την πολιτική σταδιοδρομία του.Θα ήθελε κάποια στιγμή όταν και εφόσον αποσυρθεί η Χαρούλα να ηγηθεί της Συμπολιτείας.Δεν θα έλεγε όμως οχι και για μια θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Σκέφτεται να κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής;;;
Η απάντηση είναι ναι αλλά με ορισμένες προυποθέσεις:
1.Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής αν ηγηθεί στις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου.Δεν θέλει να ταυτιστεί με τίποτα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του σημερινού Πασοκ
2.Αν κατέβει θέλει να είναι σίγουρος πως το αριστερό ρεύμα του Πασοκ στην Βέροια θα τον στηρίξει.Θα ήθελε την ενίσχυση όλων των απογοητευμένων του σοσιαλιστικού κινήματος στην πόλη μας
3.Θα κατέβει μόνο και αν δεχθεί την δημόσια στήριξη επώνυμων Πασοκτσήδων που θα δηλώσουν δημόσια την στήριξή τους προς το πρόσωπό του.
4.Θα βολιδοσκοπήσει τι θα πράξουν τα μέλη της Συμπολιτείας ο καθένας ξεχωριστά
Αν συμβούν όλα αυτά τότε θα κατέβει και θα προσπαθήσει να...
1.Να κατέβει ως ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις
2.Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί με αλλαζονεία.Ξέρει ότι Σιδηρόπουλο και Γικόνογλου δεν μπορεί να χτυπήσει.Θα παλέψει για την τέταρτη ή ακόμα και την τρίτη θέση έτσι ώστε να δημιουργήσει εκείνες τις προυποθέσεις στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα εκλέξει 3 βουλευτές το Πασοκ να βγεί δυναμικά και να γίνει βουλευτής.Θα τα καταφέρει; Η δικιά μας πρόβλεψη είναι ότι ....Ο Βεροιώτης σε μελλοντική ανάρτηση θα σας παρουσιάσει τις ενδόμυχες πολιτικές σκέψεις του προέδρου της Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ