Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγεύει ο διάσημος Βεροιώτης πιανίστας!!!

13-04-2011-33Σε μια εποχή που επικρατεί η μιζέρια και η απαισιοδοξία, είναι πραγματικά παρήγορο να συναντάς νέους ανθρώπους με πάθος και όνειρα που αγωνίζονται να τα υλοποιήσουν. Νέους, ταλαντούχους και ανήσυχους ανθρώπους που η αξία και οι δυνατότητές τους αρχίζουν να αναγνωρίζονται πλέον από ειδικούς και κοινό. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο Βεροιώτης μουσικός - πιανίστας και συνθέτης - Κωνσταντίνος Τσαφής.
Σήμερα είναι κλασσικός πιανίστας, δηλαδή παίζει ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής, ενώ ασχολείται και με τον αυτοσχεδιασμό στο πιάνο (αρκετά έργα του έχουν έντονο αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα). Από την πλευρά της εκτέλεσης, δραστηριοποιείται σε τρεις κατευθύνσεις: στο κλασσικό ρεπερτόριο, στο σύγχρονο ρεπερτόριο και σε πρώτες εκτελέσεις έργων Ελλήνων συνθετών (μέχρι τώρα, πέρα από τα δικά του έργα, ο συνθέτης έχει παρουσιάσει περίπου δέκα πρώτες εκτελέσεις).
Ενώ ασχολείται ενεργά και με τη σύνθεση και έργα του έχουν παρουσιαστεί ανά την Ελλάδα. Η ενασχόλησή του με τη σύνθεση αφορά τρεις τομείς: τη σύγχρονη κλασσική μουσική (καταγεγραμμένη και μουσική αυτοσχεδιασμού), τη μουσική για θέατρο και τα τραγούδια (έχει γράψει μέχρι στιγμής έξι τραγούδια με ελληνικό στίχο, σε ποίηση Ν. Πλωμαρίτη και Τ. Λειβαδίτη, αλλά και τραγούδια κλασσικής μουσικής).

http://www.maknews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ