Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρόσωπο της χρονιάς για το 2011 στην Βέροια!!!

ΑΞΙΟΣ!!!
Είναι ο άνθρωπος που το έτος 2011 θεωρείται αντικειμενικά το πρόσωπο της χρονιάς στην Βέροια.Ο κύριος Κανέλλος Ντόντος γνωστός για το έργο του και ως ιστορικός συλλέκτης της Βέροιας κατάφερε με την αξία του να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.Ο Κανέλλος Ντόντος, ιδρυτής του "Ιστορικού Συλλέκτη Βέροιας", είναι ένας συλλέκτης ιστορικών στρατιωτικών κειμηλίων καθώς και σπάνιων έγγραφων ντοκουμέντων μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Η συλλογή αυτή-προσφορά στον πολιτισμό-συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη από οικογενειακά του κειμήλια αλλά και μέσω δημοπρασιών, προσωπικών αναζητήσεων σε παλαιοπωλεία ανά την Ελλάδα  καθώς και μέσω των ίδιων των κατόχων, που με ευχαρίστηση παραχώρησαν τα προσωπικά τους κειμήλια στον κ.Ντόντο, προκειμένου να διατηρηθούν αλλά και να αναδειχθούν. Η συμπάθεια, η εκτίμηση και ο σεβασμός του κόσμου της Βέροιας στο πρόσωπό του αλλά και η στήριξη στην προσπάθειά του αυτή είναι μεγάλη.Πρίν λίγους μήνες ο ιστορικός συλλέκτης έχει και επίσημα το σπίτι του στην Βέροια όπου ο καθένας μας μπορεί να τον επισκεφθεί.
Από την πλευρά του ο "Βεροιώτης" εκφράζει την απεριόριστη υποστήριξή του στον "Ιστορικό Συλλέκτη Βέροιας" αλλά και στο πρόσωπο του κ.Κανέλλου Ντόντου.
Θερμά Συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ