Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε η extreme ορεινή ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας

Ραντεβού Κυριακή, στις 11 για ποδηλατοβόλτα και στις 16:00 στο παιδικό ποδηλατικό πάρκο
Διπλό φέτος το ποδηλατικό ραντεβού που έδωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας με τους λάτρεις της ορθοπεταλιάς και της φύσης, που αυτές τις μέρες έντυσε στα ροζ τον κάμπο της Ημαθίας. Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στους πιο extreme riders και
περιελάμβανε μια πιο απαιτητική διαδρομή, για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.
Με αφετηρία το πάρκο της Ελιάς και την υπέροχη θέα του ολάνθιστου ροζ κάμπου, οι ποδηλάτες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ξεκίνησαν με προορισμό τα Πιέρια και τη Μονή Προδρόμου. Εκεί σταμάτησαν για ανασύνταξη δυνάμεων και επίσκεψη στη Μονή, ενώ η επιστροφή στο πάρκο της Ελιάς πραγματοποιήθηκε από παραλίμνια διαδρομή. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω.

Το Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές που διοργανώνει ο ΤΟΒ, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή, με δυο εκδηλώσεις. Το πρωί στις 11:00 την ποδηλατάδα για όλους και το απόγευμα στις 18:00, το ποδηλατικό πάρκο για παιδιά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:


Κυριακή 18/3: Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές/Ώρα προσέλευσης 10:30 - Ώρα εκκίνησης 11:00

Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου! Συναντιόμαστε στο πάρκο Ελιάς και απολαμβάνουμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στις Ανθισμένες Ροδακινιές. κάμπο. Κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, παίρνουμε το δρόμο για Κουλούρα, συνεχίζουμε προς το χωριό Άμμος. Στάση για νερό και κολατσιό. Επιστροφή στη Βέροια. 
Η Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές είναι μια εύκολη διαδρομή σε άσφαλτο που απευθύνεται σε όλους. Συνολική διαδρομή: 17km. Υψομετρική διαφορά: 120m. 
Απαραίτητος εξοπλισμός: Κράνος. Προαιρετικός εξοπλισμός: Γάντια, Παγούρι με νερό.
Δείτε όλη τη διαδρομή με ένα κλικ εδώ

Κυριακή 18/3: Πάρκο ποδηλατικής αγωγής για παιδιά/Ώρα 16:00 - 19:00
Στο Πάρκο Ελιάς (περιοχή Αγ. Αναργύρων) στήνουμε ένα ποδηλατικό πάρκο για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Με στόχο την εξοικείωση των μικρών αναβατών με τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, παιχνίδια, δώρα και πολλές εκπλήξεις δημιουργούμε μια γιορτή για το ποδήλατο! 
Όλες οι ποδηλατικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία έμπειρων εκπαιδευτών. Για τη συμμετοχή ανηλίκων είναι απαραίτητη η παρουσία γονέων/κηδεμόνων για την έγγραφη συγκατάθεσή τους.


















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ