Quantcast

http://picasion.com/

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις (Έδεσσα, Σεπτέμβριος 2017) & 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τένις
Το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα το 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας συμμετείχαν ο
Ανανιάδης Μιχάλης στην κατηγορία Α16, ο οποίος έφτασε στην 3η θέση, η Μανωλοπούλου Ανθή στην κατηγορία Κ12, η οποία αν και μόλις 10 ετών κατάφερε και έφτασε στην οκτάδα και ο Νέγκας Χαράλαμπος στην κατηγορία Α12, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τένις. Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου μας έδωσε το παρόν και σε αυτή τη διοργάνωση, με τον Ανανιάδη Μιχάλη να κατακτά την 1η θέση (κατηγορία Α16), την Μανωλοπούλου Ανθή να βρίσκεται επίσης στην 1η θέση (κατηγορία Κ12) και τον Νέγκα Χαράλαμπο να φτάνει στην 3η θέση (κατηγορία Α12).

Ο Προπονητής του Ομίλου Σταύρος Κουκουλομάτης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα από την μικρή Ανθή και τον μικρό Χαράλαμπο, καθώς αγωνίζονται στην κατηγορία των 12, ενώ είναι δύο χρόνια μικρότεροι!

Οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα μας Τμήματα:

· Τμήματα Προπαιδικά – mini tennis (από 4 ετών!)
· Τμήματα Παιδικά – Προαγωνιστικά
· Τμήματα Αγωνιστικά
· Τμήματα Ενήλικων

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978154532!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ