Πως θα κερδίσεις 30% έκπτωση στην παραγγελία «Jordani» και προσφορές που δεν υπάρχουν; Δες!


3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που δεν υπάρχουν στην πιτσαρία «JORDANI»
- HAPPY HOUR από τις 13:00 έως τις 18:00 - πίτσα ΓΙΓΑΣ μόνο 5€
- ΑΤΟΜΙΚΗ : 0,99€
- Σούπερ οικονομικό πακέτο: 1 ΓΙΓΑΣ+1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ+1 ΚΑΛΤΣΟΝΕ μόνο 10€

Προσφορές, εφαρμογές, νέα γεύση και 25 χρόνια παράδοση στην πίτσα μας
προσφέρει ο «Jordani». Δες τα όλα αναλυτικά:
- Πείνασες από τις 13:00 μέχρι τις 18:00; Είσαι τυχερός! Γιατί ο «JORDANI» έχει HAPPY HOUR και προσφέρει την μεγάλη και λαχταριστή του ΓΙΓΑΣ πίτσα ΜΟΝΟ με 5€!!!
- Θέλεις ατομική πίτσα «JORDANI» με μικρή τιμή ΜΟΝΟ 0,99€ και μεγάλη απόλαυση; Επέλεξε τη junior εκδοχή του «JORDANI», με φρέσκα αγαπημένα υλικά των παιδιών, ζαμπόν μπέικον και πιπεριά! Ιδανική λύση για το κολατσιό των παιδιών σας στο σχολείο αλλά και για το σπίτι, να την απολαύσουν μαζί με τη δική σας... στα μέτρα τους. (Ελάχιστη παραγγελία 4€).
- Και μην ξεχνάτε και το SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ... 
1 ΓΙΓΑΣ + 1 ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ + 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ: 10€
Όλα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «JORDANI»!!! 

Άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση από την πιτσαρία «Jordani». Κατέβασε τώρα την εφαρμογή μας στο κινητό σου και λάβε αμέσως ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην πρώτη σου παραγγελία. Με ένα... κλικ σε δευτερόλεπτα, μας έρχεται η παραγγελία σας. Τώρα κατεβάζοντας την εφαρμογή pizza jordani μέσω Play store για Android ή Apps store για Iphone, στο κινητό σας ή το tablet, η παραγγελία σας είναι... παιχνιδάκι!

Και τώρα κάτι που θα απογειώσει τη γεύση... κάτι πρωτόγνωρο για την Ημαθία... «gousto» Jordani με ολόκληρα λουκάνικα!!!

25 Χρόνια παράδοσης στην Pizza!!!

ΤΩΡΑ νέα γεύση, η μοναδική στην Ημαθία, για απαιτητικούς πελάτες με «γούστο» στην πίτσα.
Πίτσα «gousto» Jordani με ολόκληρα λουκάνικα γαλοπούλας και κοτόπουλου, όπως δεν έχετε ξαναδεί πότε πάνω σε ζύμη πίτσας. Πρωτοπορούμε, κερδίζοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Και μην ξεχνάτε... για τους ιντερνετικούς φίλους του Jordani υπάρχει και έκπτωση 15%. Δώστε τις παραγγελίες σας και στο facebook, προφίλ: Jordani Veria (Panagiotis Iordanidis) & σελίδα: Jordani Veria.


Δημοφιλείς αναρτήσεις