Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που «τρέλανε» την εξέδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδας της Βέροιας έχει το ψευδώνυμο «Βασίλισσα του Βορρά» και η Εύη Ιωαννίδου σίγουρα μπορεί να πάρει τον τίτλο της «Βασίλισσας» της κερκίδας. Με το που θα την δεις, δεν γίνεται να μην σχολιάσεις την απίστευτη παρουσία της, ενώ μόλις την γνωρίσεις καταλαβαίνεις πως έχει ταυτόχρονα υπέροχο χαρακτήρα. Το όνομα της Εύης Ιωαννίδου τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, μετά από τις φήμες που κάνουν λόγο για σχέση με τον Κενάν Μπαργκάν...

Η 19χρονη απαντά σε αυτές στο dokari.gr και παράλληλα μιλά για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τη μεγάλη της αγάπη...
-Σε είδαμε στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό. Πηγαίνεις συχνά στο γήπεδο ή έτυχε; «
Είμαι φίλαθλος της Βέροιας και πηγαίνω σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και σπάνια θα χάσω κάποιον αγώνα. Εκτός αυτού, γνωρίζω αρκετούς παίκτες της ομάδας και οι οποίοι είναι φίλοι μου, οπότε πηγαίνω στο γήπεδο για να τους δω και να τους υποστηρίξω».
-Είπες πως έχεις φίλους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πώς τους γνώρισες;
«Η οικογένεια μου διατηρεί δύο μαγαζιά στη Βέροια. Ένα café bistro και μία μπυραρία. Γενικά η πόλη δεν είναι μεγάλη και έτσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έρχονται σε αυτή και έχω γνωρίσει πολλά παιδιά, με τα οποία κάνουμε πολύ καλή παρέα».

-Το όνομα σου έγινε γνωστό μετά από μια φωτογραφία με τον Κενάν Μπαργκάν και αμέσως οι φήμες «φούντωσαν» για σχέση ανάμεσα σας. Ισχύει τελικά;«Όχι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο βγήκε αυτή η φήμη. Ειλικρινά δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αν ίσχυε. Με τον Κενάν είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, σχεδόν κολλητοί. Βγαίνουμε συχνά μαζί, έχουμε αρκετές φωτογραφίες μαζί. Ίσως γι' αυτό και να νόμιζαν πως συμβαίνει κάτι, αλλά είμαστε μόνο φίλοι».
-Ας μιλήσουμε για την προσωπική σου ζωή. Είπες πως δεν υπάρχει ερωτική σχέση με τον Μπαργκάν. Γενικά όμως υπάρχει κάποιος στη ζωή σου;
«Όχι είμαι εντελώς μόνη μου αυτό το διάστημα. Δεν θέλω καμία δέσμευση αυτόν τον καιρό».
-Με τί ασχολείσαι;
«Σπουδάζω αισθητική σε ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι και σε ένα μαγαζί στην πόλη. Επίσης, όταν πηγαίνω Βέροια ασχολούμαι με τα μαγαζιά μας. Παλιότερα έπαιζα μπάσκετ για 6 χρόνια αλλά το σταμάτησα. Πλέον κάνω γυμναστική, βόλτες, σινεμά και φυσικά το γήπεδο. Το καλοκαίρι θα φύγω για Σάμο, όπου εκεί θα κάνω για 6 μήνες την πρακτική μου σε ξενοδοχείο».
-Έπαιζες μπάσκετ αλλά παρακολουθείς ποδόσφαιρο. Τι σου αρέσει πιο πολύ από τα δύο;
«Τρελαίνομαι για το μπάσκετ. Είναι μεγάλη μου αγάπη και το παρακολουθώ εννοείται και αυτό όποτε μπορώ. Πιστεύω κι' όλας πως εμείς οι Έλληνες έχουμε καλύτερα το μπάσκετ στο αίμα μας παρά το ποδόσφαιρο. Γενικά όμως μου αρέσει ο αθλητισμός, γι' αυτό παρακολουθώ γενικά σπορ».
-Είσαι γέννημα θρέμμα Βεροιώτισσα. Να φανταστώ πως η ομάδα σου είναι η Βέροια σωστά;
«Υποστηρίζω τη Βέροια λόγω της καταγωγής μου, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι Ολυμπιακός».
-Μιας και είσαι «μπασκετόφιλη» τι πιστεύεις για το τέλος. Θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή ξανά ο Παναθηναϊκός;
«Είμαι σίγουρη πως θα το πάρει ο Ολυμπιακός όπως και στο ποδόσφαιρο. Γενικά φέτος είναι η καλύτερη ομάδα σε όλα τα αθλήματα».
-Έχεις κάποιον παίκτη που θαυμάζεις;
«Στο μπάσκετ τους θαυμάζω όλους ειδικά στην Ελλάδα, γιατί ξέρουν να παίζουν σωστό μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο μου άρεσουν φυσικά όλοι της Βέροιας (σ.σ γέλια) και από το εξωτερικό ο Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο». 
-Ας φύγουμε ξανά από τα αθλητικά. Βλέπεις να σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά οι φίλοι ή οι γνωστοί σου μετά την μικρή διασημότητα που απέκτησες;
«Όχι γιατί δεν το επιτρέπω και εγώ. Γενικά είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα σε τίποτα.
Ακόμα και κομπλιμέντα να μου κάνουν, σκύβω το κεφάλι και δεν το παίρνω πάνω μου».
-Είσαι μια πανέμορφη κοπέλα με αναλογίες μοντέλου. Θα σκεφτόσουν να ασχοληθείς με αυτό;
«Μου έχουν κάνει προτάσεις τις οποίες έχω απορρίψει αμέσως. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε αυτόν το χώρο. Πιστεύω πως είναι "βρώμικος"».
-Έχεις κάποιο όνειρο που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί στο μέλλον; Γενικά ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;
«Όνειρο μου ήταν η υποκριτική. Είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά τελικά διάλεξα να σπουδάσω αισθητική που μου αρέσει και αυτή πολύ. Αν μου γινόταν μια πρόταση για ηθοποιός θα την δεχόμουν αμέσως γιατί είναι ένα όνειρο. Γενικά όμως σκέφτομαι κάποια στιγμή να ανοίξω ένα δικό μου μαγαζί αισθητικής και φυσικά να ασχοληθώ και με τα μαγαζιά μας».
-Μίλησες για υποκριτική. Μια πρόταση από την τηλεόραση θα την σκεφτόσουν;
«Θα την σκεφτόμουν και θα την έψαχνα όμως πάρα πολύ. «Παίζουν» πολλά πίσω από αυτόν τον χώρο, οπότε για να τη δεχτώ θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ «καθαρό» και παράλληλα να ταιριάζει σε μένα».
-Τέλος, θα ήθελα να μου πεις πιο πιστεύεις πως είναι το δυνατό σου σημείο, είτε στο σώμα σου είτε στον χαρακτήρα σου;
«Στο σώμα μου νομίζω πως είναι τα μάτια μου. Στον χαρακτήρα μου είναι σίγουρα το πείσμα μου. Γενικά είμαι πολύ πεισματάρα και όταν θέλω κάτι, θα κάνω τα πάντα και θα το καταφέρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσω σε τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ