Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία

Μεγάλη είναι η απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/3) έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η ΑΕΚ έχει αναλάβει την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Από το πρωί, εκείνης της ημέρας, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την “OPAP Arena”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ