Σε 24ωρη απεργία και συγκέντωση διαμαρτυρίας θα προχωρήσουν την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Βέροιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «24ωρη απεργία, ημέρα ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου που εντάσσει τα νερά στην ΡΑΑΕΥ και ανοίγει έμμεσα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ. Σας καλούμε να παραβρεθείτε στις 09:00 το πρωί, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ Βέροιας, Κεντρικής 203, όπου θα γίνει συγκένρτωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Βέροιας».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
«Κομμάτια» μια μηχανή και καραμπόλα πολλών οχημάτων - Διακόπηκε η κυκλοφορία
-
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου επάνω στην
-
«Μπλοκ» στο εκτεταμένο δίκτυο ψευδών δηλώσεων βοσκοτόπων, όπου κτηνοτρόφοι δήλωναν εκτάσεις σε μακρινές περιοχές, δημόσια
-
Αυτή τη στιγμή μαίνεται φωτιά στον δρόμο από περιφερειακό προς Μέση, λιγο πριν τη διασταύρωση για Μακροχώρι.
-
Έφυγαν σήμερα από την ζωή τρεις συμπολίτες μας και οι κηδείες τους θα τελεστούν σε Βέροια και Πατρίδα.
-
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεροιώτης Ορέστης Τσαχουρίδης! Ο 14χρονος αθλητής του ΝΠΣ Βέροια κέντρισε εδώ και
-
Έρχεται ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη, ο οποίος θα «ξεκολλήσει» τους πλειστηριασμούς και θα κάνει γρηγορότερη την
-
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του
-
Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, στις 8:00μμ - παρ. Κολοκοτρώνη 3 Με φροντίδα για το παιδί σε νέο, ανανεωμένο χώρο
Εδώ τώρα πρέπει να πάμε όλοι οι πολίτες γιατί μας αφορά όλους
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχουν κουραστεί πολύ τώρα τελευταία αυτοί οι εργαζόμενοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝοιώθουν πως κάποιο στρίμωγμα στις απολαβές τους ( υλικές και μη )θα έρθει με το νομοσχέδιο και άρχισαν τις κινητοποιήσεις.Κανένα ενδιαφέρον και καμμία έγνοια δεν τους απασχολεί για το νερό και τους πελάτες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΙδιοτικοποίηση τώρα. Μήπως και δούμε καρποφόρα, αειθαλή, φυλλοβόλα, καλλωπιστικά, σκιόφιλα, μαύρα κλπ, στο σπίτι τους. Μήπως και σταματήσει η κατρακύλα μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήεγω παλι θα ηθελα να μαθω γιατι πληρωνονται τους μισθους προ μνημονιων και εγω συνεχιζω να πληρωνω ακριβα το νερο
ΑπάντησηΔιαγραφήπριν καιρο μπροστα μου μαλλωνε ενας παπους με την γρια για το κοστος του νερου και την ελεγε την γιαγια να κανει μπανιο στο ποταμι και να πλενει τα ρουχα εκει!
ΑπάντησηΔιαγραφήαλλα αλλος δεν υπολογιζει το ταλιρο κα αλλος το δυφραγκο
απορω γιατι βλεπεται τι κανουν οι εργαζομενοι και δεν θελεται να ανοιξτε τα ματια να δειτε το μετα
θελει γυαλια?
Na paretithi o proedros. Telia k paula. Ine gademis
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν δειτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον ετησιο προυπολογισμο σε μισθοδοσιες και επιδοματα,απο αυριο θα πινετε μονο μεταλλικο εμφιαλωμενο νερο.Και για να θυμηθουν οι μεγαλυτεροι σε ηλικια πριν απο χρονια υποψηφιος δημαρχος φωναζε και ελεγε ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ,τωρα μετα απο χρονια και μεταθανατον μαλλον δικαιωνεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαζί με όλες και όλους τους ανά την επικράτεια μόνιμους υπαλλήλους είναι αυτοί που δεν έχουν κάνει ποτέ την χώρα μας αλλά και κάθε χώρα όπου υπάρχουν να προοδεύσει. Είναι αυτοί που χρεώνουν την ανικανότητα τους στους άλλους. Είναι αυτοί που δεν πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν. Είναι βγαλμένοι από ένα σάπιο παρελθόν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιασάρικος τίτλος η ιδιωτικοποίηση του νερού. Το πρόβλημα είναι ότι οι ΔΕΥΑ δεν μπορούν να απορροφήσουν ευρωπαϊκά κονδύλια προκειμένου να μειώσουν τις σπατάλες και τι διαρροές και να περιορίσουν την υδατοκλοπή. Αν γίνουν όλα αυτά το νερό θα είχε μικρότερη τιμή, γιατί τώρα την ανικανότητα των υπευθύνων την πληρώνει ο κόσμος στο τιμολόγιο. Αυτό οφείλεται στην πρόσληψη προσωπικού στις ΔΕΥΑ με αδιαφανείς τρόπους (κάτι σαν σταθμάρχες τραίνων) και ονομάζεται Διαχειριστική Ανεπάρκεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυμφωνώ!!!!!
ΔιαγραφήΞαφνικά απεργία γιατί? Όπως ΔΕΝ κατέβηκαν σε απεργία για το Μάτι? Όπως ΔΕΝ κατέβηκαν σε απεργία για τα Τέμπη? Κατεβαίνουν σε απεργία γιατί δεν θέλουν να πληρώσουμε ακριβά το νερό οι γιατί θα την πληρώσουν ακριβά με τους μισθούς που θα μειωθούν?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταλάβατε τώρα Πρόεδροι και Διευθυντάδες τι ζημιά κάνατε στην εικόνα της επιχείρησης με την πολύχρονη υπόθεση του βιολογικού;
ΑπάντησηΔιαγραφήείσαι ότι να ναι, βουτηγμένος στην εμπάθεια και στη ζήλια
ΔιαγραφήΜήν τους βάζετε όλους σε ένα τσουβαλι υπάρχουν εργαζόμενοι μόνιμοι που μπήκαν με ΑΣΕΠ καί παίρνουν 750€
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια όσους δεν γνωρίζουν: Οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ απώλεσαν το 40% των αποδοχών τους με τα μνημόνια. Οι ΔΕΥΑ εκτέλεσαν έργα 19 δις ευρώ. Είναι πρώτες σε αποροφητικοτητα απο ολους τους φορεις που εκτελουν έργα. Η μεγάλη πλειοψηφία έχουν διαχειριστικη επάρκεια. Οι εργαζομενοι συμμετέχουν σε όλες τις απεργίες που αποφασίζει η ΓΣΕΕ. Το τιμολόγιο της μεγάλης πλειοψηφίας των ΔΕΥΑ έχει να αυξηθεί πάνω από 15 χρόνια και είναι από τα ποιο φθηνά στην Ευρώπη
ΑπάντησηΔιαγραφήΠραγματικός λόγος: φραππέδες και τσίπουρα δωρεάν σε όλους στην δευάβ. Χάρη σας κάνουμε που κατεβάζουμε ρολά στις 13:30. Κανονικά έπρεπε να το κλείνουμε από τις 10:00.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρώτε πολίτη, καμάρωσαι πως κατάντησε την επιχείρηση ο Μάνατζερ και ο βοηθός του. Εσύ τους άφησες, εσύ θα τους χρεωθείς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή την εικόνα έχει ο κόσμος.
τους καμαρώνει φίλε γιατί η επιχείρηση πάει σφαίρα, αλλά εσύ που να καταλάβεις απ' αυτά, είναι ψιλά γράμματα για σένα
Διαγραφήόσες φορές κι αν είχα πρόβλημα αυτός που λες ήταν εκεί για να μ' ακούσει και να δώσει λύση στο πρόβλημά μου, ποτέ άλλοτε δεν συνέβαινε αυτό
ΔιαγραφήΟι μισθοί τους είναι άπιαστο όνειρο για τους υπόλοιπους υπαλλήλους...αν διαφωνούν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής και τότε τα ξαναλέμε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΣΕΠ KAI ME ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ GOLDEN BOYS/GIRLS... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ... ΚΑΝΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ...
Διαγραφή