Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ

Σε 24ωρη απεργία και συγκέντωση διαμαρτυρίας θα προχωρήσουν την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Βέροιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «24ωρη απεργία, ημέρα ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου που εντάσσει τα νερά στην ΡΑΑΕΥ και ανοίγει έμμεσα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ. Σας καλούμε να παραβρεθείτε στις 09:00 το πρωί, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ Βέροιας, Κεντρικής 203, όπου θα γίνει συγκένρτωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Βέροιας».

22 σχόλια:

  1. Εδώ τώρα πρέπει να πάμε όλοι οι πολίτες γιατί μας αφορά όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν κουραστεί πολύ τώρα τελευταία αυτοί οι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νοιώθουν πως κάποιο στρίμωγμα στις απολαβές τους ( υλικές και μη )θα έρθει με το νομοσχέδιο και άρχισαν τις κινητοποιήσεις.Κανένα ενδιαφέρον και καμμία έγνοια δεν τους απασχολεί για το νερό και τους πελάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιοτικοποίηση τώρα. Μήπως και δούμε καρποφόρα, αειθαλή, φυλλοβόλα, καλλωπιστικά, σκιόφιλα, μαύρα κλπ, στο σπίτι τους. Μήπως και σταματήσει η κατρακύλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω παλι θα ηθελα να μαθω γιατι πληρωνονται τους μισθους προ μνημονιων και εγω συνεχιζω να πληρωνω ακριβα το νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πριν καιρο μπροστα μου μαλλωνε ενας παπους με την γρια για το κοστος του νερου και την ελεγε την γιαγια να κανει μπανιο στο ποταμι και να πλενει τα ρουχα εκει!
    αλλα αλλος δεν υπολογιζει το ταλιρο κα αλλος το δυφραγκο
    απορω γιατι βλεπεται τι κανουν οι εργαζομενοι και δεν θελεται να ανοιξτε τα ματια να δειτε το μετα
    θελει γυαλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Na paretithi o proedros. Telia k paula. Ine gademis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δειτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον ετησιο προυπολογισμο σε μισθοδοσιες και επιδοματα,απο αυριο θα πινετε μονο μεταλλικο εμφιαλωμενο νερο.Και για να θυμηθουν οι μεγαλυτεροι σε ηλικια πριν απο χρονια υποψηφιος δημαρχος φωναζε και ελεγε ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ,τωρα μετα απο χρονια και μεταθανατον μαλλον δικαιωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζί με όλες και όλους τους ανά την επικράτεια μόνιμους υπαλλήλους είναι αυτοί που δεν έχουν κάνει ποτέ την χώρα μας αλλά και κάθε χώρα όπου υπάρχουν να προοδεύσει. Είναι αυτοί που χρεώνουν την ανικανότητα τους στους άλλους. Είναι αυτοί που δεν πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν. Είναι βγαλμένοι από ένα σάπιο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιασάρικος τίτλος η ιδιωτικοποίηση του νερού. Το πρόβλημα είναι ότι οι ΔΕΥΑ δεν μπορούν να απορροφήσουν ευρωπαϊκά κονδύλια προκειμένου να μειώσουν τις σπατάλες και τι διαρροές και να περιορίσουν την υδατοκλοπή. Αν γίνουν όλα αυτά το νερό θα είχε μικρότερη τιμή, γιατί τώρα την ανικανότητα των υπευθύνων την πληρώνει ο κόσμος στο τιμολόγιο. Αυτό οφείλεται στην πρόσληψη προσωπικού στις ΔΕΥΑ με αδιαφανείς τρόπους (κάτι σαν σταθμάρχες τραίνων) και ονομάζεται Διαχειριστική Ανεπάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξαφνικά απεργία γιατί? Όπως ΔΕΝ κατέβηκαν σε απεργία για το Μάτι? Όπως ΔΕΝ κατέβηκαν σε απεργία για τα Τέμπη? Κατεβαίνουν σε απεργία γιατί δεν θέλουν να πληρώσουμε ακριβά το νερό οι γιατί θα την πληρώσουν ακριβά με τους μισθούς που θα μειωθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταλάβατε τώρα Πρόεδροι και Διευθυντάδες τι ζημιά κάνατε στην εικόνα της επιχείρησης με την πολύχρονη υπόθεση του βιολογικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι ότι να ναι, βουτηγμένος στην εμπάθεια και στη ζήλια

      Διαγραφή
  13. Μήν τους βάζετε όλους σε ένα τσουβαλι υπάρχουν εργαζόμενοι μόνιμοι που μπήκαν με ΑΣΕΠ καί παίρνουν 750€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για όσους δεν γνωρίζουν: Οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ απώλεσαν το 40% των αποδοχών τους με τα μνημόνια. Οι ΔΕΥΑ εκτέλεσαν έργα 19 δις ευρώ. Είναι πρώτες σε αποροφητικοτητα απο ολους τους φορεις που εκτελουν έργα. Η μεγάλη πλειοψηφία έχουν διαχειριστικη επάρκεια. Οι εργαζομενοι συμμετέχουν σε όλες τις απεργίες που αποφασίζει η ΓΣΕΕ. Το τιμολόγιο της μεγάλης πλειοψηφίας των ΔΕΥΑ έχει να αυξηθεί πάνω από 15 χρόνια και είναι από τα ποιο φθηνά στην Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικός λόγος: φραππέδες και τσίπουρα δωρεάν σε όλους στην δευάβ. Χάρη σας κάνουμε που κατεβάζουμε ρολά στις 13:30. Κανονικά έπρεπε να το κλείνουμε από τις 10:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρώτε πολίτη, καμάρωσαι πως κατάντησε την επιχείρηση ο Μάνατζερ και ο βοηθός του. Εσύ τους άφησες, εσύ θα τους χρεωθείς.
    Αυτή την εικόνα έχει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους καμαρώνει φίλε γιατί η επιχείρηση πάει σφαίρα, αλλά εσύ που να καταλάβεις απ' αυτά, είναι ψιλά γράμματα για σένα

      Διαγραφή
    2. όσες φορές κι αν είχα πρόβλημα αυτός που λες ήταν εκεί για να μ' ακούσει και να δώσει λύση στο πρόβλημά μου, ποτέ άλλοτε δεν συνέβαινε αυτό

      Διαγραφή
  17. Οι μισθοί τους είναι άπιαστο όνειρο για τους υπόλοιπους υπαλλήλους...αν διαφωνούν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής και τότε τα ξαναλέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΣΕΠ KAI ME ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ GOLDEN BOYS/GIRLS... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ... ΚΑΝΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ