Quantcast

http://picasion.com/

Βολές Τσιχλακίδη σε Τσίπρα - Τον κατηγορεί για υποκρισία και λαϊκισμό

O Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα 
στην οικεία της Ιωάννας Κολοβού ασκεί σφοδρή κριτική στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για υποκρισία και λαϊκισμό. Αναλυτικά: «Επίσκεψη του κυρίου Τσίπρα στην Ιωάννα Κολοβού μετά από την βίαιη επιχείρηση έξωσης από το σπίτι της. Η παράδοση της πρώτης κατοικίας στα funds και η κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έχει δυο ονόματα: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισε τον νομο του ΠΑΣΟΚ, άνοιξε την πόρτα στα funds, κατήργησε τον νόμο ΚΑΤΣΕΛΗ και τον αντικατέστησε με έναν αποτυχημένο μηχανισμό.


Η Νέα Δημοκρατία κατήργησε οριστικά την προστασία της πρώτης κατοικίας και έφερε έναν πτωχευτικό νόμο εξίσου αποτυχημένο παραδίδοντας στα funds τους αδύναμους δανειολήπτες, μέσω του σχεδίου Ηρακλής για τα κόκκινα δάνεια.

Χρήση του νόμου του ΠΑΣΟΚ έκαναν χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά σώζοντας τα σπίτια τους. Χρήση του νόμου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που αποδείχθηκαν εμπαιγμός, έκαναν ελάχιστοι. Δυστυχώς όσο δεν αλλάζει κάτι έπεται και συνέχεια στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις.

7 σχόλια:

  1. Πάντως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του στη Τζημα στις ειδήσεις του Μεγκα τις προάλλες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με Κυριάκο μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρειαστεί η συνεργασία ΝΔ ΠΑΣΟΚ θα επιβληθεί από την ΕΕ, να είστε σίγουροι.
      Η ΕΕ δεν έχει καμία όρεξη να μπει σε περιπέτειες με τον υπάρχων ΣΥΡΙΖΑ.
      Κατόπιν θα ακολουθήσουν οι εσωτερικές διεργασίες αλλαγής προσώπων και ιδεών στο ΣΥΡΙΖΑ.
      (Πάταξον μεν Άκουσον δε)

      Διαγραφή
    2. Ποιος να σε πατάξει και γιατί να σε ακούσει,την ειπες και εσύ την μ..γνώμη σου

      Διαγραφή
    3. Στον (Ανώνυμος25 Νοεμβρίου 2022 - 12:50 π.μ.)
      Εσύ πάντως το ψεματάκι σου το είπες (ως γνήσιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ).
      Με Πάταξες με το (μ..).
      Τώρα θα περιμένεις αναγκαστικά λίγους μήνες για να με Ακούσεις κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Σάββα κρατά γερά Άσε τον Τσίπρα κατά μέρος Άτιμη ράτσα οι Ναουσαιοι Βάλθηκαν να καταστρέψουν την Ειρηνουπολη με τον δήθεν βιολογικό Που είναι οι 2 βουλευτές που κατάγονται από την Ειρηνουπολη Τράβα μπροστά όλοι η Ειρηνουπολη μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργήσατε υπό τον Ανδρουλάκη αλλά το καταλάβατε. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ