Quantcast

http://picasion.com/

Αγγλικά για ενήλικες! Είναι εύκολο για έναν ενήλικα να μάθει Αγγλικά;

Στην εποχή μας γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να ξέρει κανείς καλά Αγγλικά ή έστω τα βασικά, ειδικά αν θέλει να έχει επιτυχίες στην αγορά εργασίας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί ενήλικες που είτε δεν γνωρίζουν καθόλου Αγγλικά, είτε γνωρίζουν πολύ λίγα. Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί τα παράτησαν όταν ήταν μικροί για να ασχοληθούν με κάποια άλλη δραστηριότητα, κάποιο άθλημα για παράδειγμα.

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να μάθει ένας ενήλικας Αγγλικά, αλλά αυτό στις μέρες μας δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Στην εποχή που ζούμε απαιτείται οι ενήλικες να αποκτούν συνέχεια νέες γνώσεις και δεξιότητες, οπότε υπάρχουν πολλοί καθηγητές κι εκπαιδευτικές μέθοδοι που απευθύνονται αποκλειστικά ή κυρίως σε ενήλικες.

Παίζει ρόλο όμως η ηλικία για την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι τον πιο σημαντικό ρόλο τον παίζουν η αφοσίωση και η θέληση που έχει κάποιος.

Τα Αγγλικά, μαζί με την Πληροφορική, αποτελούν τις βασικότατες δεξιότητες. Με αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα δεν έχετε δικαιολογία να μην έχετε πτυχίο στα αγγλικά.

Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης ΑΓΓΛΙΚΗΣ γλώσσα. Συνεχής έναρξη τμημάτων.

Ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις μεγαλύτερο του 96% & δωρεάν επανεξέταση!

Περίοδος αιτήσεων: Έως και 30 Νοεμβρίου 2022


H Easy Education σας περιμένει στο χώρο της για να γνωριστείτε από κοντά και να συζητήσετε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσει ένας συνεργάτης του κέντρου άμεσα μαζί σας.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%. Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Νέα τμήματα συνεχώς.

Πληροφορίες:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr
Κεντρικής 5 & Εληάς 1, 1ος όροφος, Βέροια.
Τ: 2331070102
Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ