Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βασίλης Φασίδης: Μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Βέροιας;

Ο Βεροιώτης πλάγιος επιθετικός ήρθε στη «Βασίλισσα» έστω και καθυστερημένα έπειτα από αρκετά χρόνια αγωνίζοντας σε άλλες ομάδες όπως η Ξάνθη, τα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η Βέροια τον απέκτησε φέτος ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ Β’, όπου παρόλο το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία τον υπολόγιζε, η διοίκηση κατάφερε να τον φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Βασίλης αγωνίζεται κυρίως στη θέση του πλάγιου επιθετικού με ρόλο εξτρέμ και επάνω στη δεξιά πτέρυγα, αλλά παίζει με την ίδια άνεση και στην αριστερή πτέρυγα ως εσωτερικός επιθετικός. 

Ακόμη έχει τις χάρες για να παίξει και πίσω από τον φορ όπως και φορ, ειδικά σε δυάδα με τον ίδιο ως ”ψεύτικο 9άρι” σε τρόπους δημιουργίας με κάθετες γρήγορες μεταβιβάσεις.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ταχύτατο, με φοβερή έκρηξη στα πρώτα 20 μέτρα, με πολύ καλή γενική και ειδική αντοχή, διεμβολιστή, αρκετά καλό στα τελειώματα, αλλά και αρκετά βεβιασμένα λάθη σε κοντινές μεταβιβάσεις direct. Θεωρώ πως όσο συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του, τόσο περισσότερο θα αποφεύγει τα λάθη.

Με λίγα λόγια πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή , με άριστα τακτικά στοιχεία, καλά τεχνικά, καλά πνευματικά και ψυχικά, αλλά εκείνο που τον κάνει μέχρι στιγμής να ξεχωρίζει στα μάτια μου, είναι οι ταχύτητες και οι ρυθμοί με τις οποίους είναι διατεθειμένος να εφαρμόζει τις επελάσεις του ή τα pressing του, πράγμα που δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής αρκετά υψηλού επιπέδου. 

Αν μπορέσουν να τον ακολουθήσουν οι συμπαίκτες του και είναι υγιής (εύχομαι για τον ίδιο και για όλους), θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της φετινής περιόδου.

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία της αξιολόγησης του παίκτη στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ