Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την Κατσαφάδου τα έβαλε η Vafita

Βροχή μηνυμάτων από τους χιλιάδες ακόλουθους της, έλαβε χθες η Βεροιώτισσα influencer Αθηνά Βαφείδου. Ο λόγος; Το περιζήτητο λαδάκι με φύλλα χρυσού από το φαρμακείο του συζύγου της Άγγελου Αγγέλου. Τον τελευταίο καιρό, η εταιρεία καλλυντικών κρεμών της Δήμητρας Κατσαφάδου, La Vie en Rose, πλάσαρε ένα νέο αντίστοιχο προϊόν, επίσης με φύλλα χρυσού. Την παρουσίαση του προϊόντος, κλήθηκε να εκτελέσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.




Το κοινό της Αθηνάς, θεώρησε πως η Κατσαφάδου αντέγραψε το προϊόν από τα φαρμακεία Αγγέλου, κάτι που ισχυρίστηκε και η ίδια σε story που ανέβασε στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα είπε: 

«Μου έχετε στείλει ΑΠΕΙΡΑ μηνύματα για την εταιρεία που προσπάθησε να αντιγράψει το λάδι ΜΑΣ με φύλλα χρυσού… Σοκάρομαι που ακόμα υπάρχει κόσμος ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο και αντιγράφει.. Είναι κάτι που δε σας τιμά… ίσα ίσα… Εμένα πάλι μου δίνετε την ευχαρίστηση και την επιβεβαίωση ότι είμαστε οι καλύτεροι για αυτό και προσπαθείτε να μας αντιγράψετε… Θα σας πω όμως κάτι… Αγγέλου δε θα γίνετε ποτέ… Είμαστε η κορυφή και απέχετε πολύ απ’ αυτήν… Για αυτό σας αφήνω να παλεύετε να μας φτάσετε.»



Ωστόσο, υπήρχαν και μηνύματα που θεωρούν πως άδικα δημιουργήθηκε παρεξήγηση, καθώς υπάρχουν λάδια με φύλλα χρυσού παντού στο internet εδώ και χρόνια. Σε αυτό η Αθηνά απάντησε πως της δίνει 50.000 € για να βρει το φαρμακείο ή την ελληνική εταιρεία που το πλασάρει εδώ και χρόνια.


5 σχόλια:

  1. Μπλέξαμε. Εδώ χάνεται το σύμπαν και εμείς ...
    Ενημερωτικά ,ένας αρκετά γνωστός δημοσιογράφος ,τις τελευταίες μέρες ,έχει βγάλει πολλά για τον χώρο των influencers και των fake followers...
    Μπορείτε εύκολα να τα βρείτε με μία απλή αναζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας της πει κάποιος να μαζευτεί μην φάει καμία μήνυση από την Κατσαφαδου για συκοφαντική δυσφήμιση. Με ένα απλό γκουγκλαρισμα φαίνεται ποιος το έβγαλε πρώτος. Η Κατσαφαδου το έβγαλε τον Ιουνίο.Αυτη η και καλά influencer το έβγαλε τον Αύγουστο. Ποιος αντέγραψε ποιον τελικά... Εντωμεταξύ λάδια με φύλλα χρυσού υπάρχουν πάρα πολλά. Σιγά το νέο προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "βροχή μηνυμάτων απο τους χιλιάδες ακόλουθους" είναι η ίδια που μπαίνει από τους ψεύτικους λογαριασμούς της και γράφει στον εαυτό της και καλά ότι την θαυμάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μαρη. Ένα φαρμακείο της γειτονιάς έχετε. Χάπια για την πίεση και κλύσματα πουλατε. Πήρατε ένα λάδι, του πετάξατε μέσα τρία φύλλα χρυσού και κάνετε λες και βρήκατε το φάρμακο για τον καρκίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ