Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος ο Φίλιππος από την Α1 χάντμπολ γυναικών

Με εννέα ομάδες θα συνεχιστεί η Α1 χάντμπολ των Γυναικών, καθώς η ΟΧΕ γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της ότι ο Φίλιππος Βέροιας αποχώρησε από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Α2. Η ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η ομάδα από την Ημαθία παραιτήθηκε και από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με αντίπαλο τον Ορφέα Σουρωτής. Υπενθυμίζεται πως ο Φίλιππος είχε παραιτηθεί εγγράφως και από την αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Άρτα για την πρεμιέρα της Α1, ενώ στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται ότι η παραίτηση της ομάδας από δύο αναμετρήσεις έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στην αμέσως κατώτερη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24).

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Φίλιππος έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται από την Α1, οπότε στο τέλος της κανονικής περιόδου μόνο μια ομάδα θα πάρει την άγουσα για την Α2.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ έχει ως εξής:

«Η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ ενημερώνει ότι με έγγραφο που απέστειλε, ο Φίλιππος Βέροιας παραιτήθηκε και από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με αντίπαλο τον Ορφέα Σουρωτής.

Ως εκ τούτου ο Φίλιππος Βέροιας καταλαμβάνει την 10η και τελευταία θέση της κατηγορίας και υποβιβάζεται στην Α2 Γυναικών.

Οι προγραμματισμένοι αγώνες του, βάσει κλήρωσης, δεν θα διεξαχθούν και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 9 ομάδες.

Όλοι οι αγώνες του Φιλίππου Βέροιας κατακυρώνονται με σκορ 10-0 και 2 βαθμούς υπέρ των αντιπάλων.

Μετά το τέλος της Α΄ φάσης (κανονική περίοδος) και η 9η ομάδα της βαθμολογίας θα υποβιβαστεί στην Α2 Γυναικών περιόδου 2023-2024».

4 σχόλια:

  1. Κατάντια...Ξεφτίλα...Παρακμή...ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν κατάλαβαν ότι είναι η καταστροφή του συλλόγου..... Ερωτήσεις: που είναι ο στίβος γιατί έφυγαν όλοι ακόμα και οι προπονητές που ήταν στον σύλλογο 40 χρόνια; Που είναι η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου; Που είναι το Βόλεϊ...α εδώ ξέχασα τελείωσε το στοίχημα.θελετε και άλλα;
    Δεν σας θέλει κανείς δεν σας εμπιστεύεται κάνεις.Αφηστε τον σύλλογο να ανασαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιώργο σεβασου τα χρήματα που έβαλες στο σύλλογο και με ψηλα το κεφάλι αποχαιρέτησε τον. Άσε τον εγωισμό σου και άσε τον σύλλογο να ανασάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ