Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε το νέο ΑYGO X στην «ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ»

Ετοιμαστείτε για μια νέα εμπειρία οδήγησης. Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο, μοναδικό Aygo X ξεκίνησε! Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη αστική ζωή, το ultra-compact SUV με τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου και την υψηλότερη θέση οδήγησης δίνει μια διαφορετική πνοή στην πόλη. Απολαύστε τη σιγουριά που μόνο ένα crossover μπορεί να προσφέρει σε ένα συμπαγές αμάξωμα, με ξεχωριστούς bi-tone χρωματισμούς και μοναδικό σχεδιασμό. Μην ακολουθείτε τις τάσεις, δημιουργήστε τις και δείτε την πόλη με άλλη ματιά.


Το αυτοκίνητο πόλης σχεδιάστηκε από την αρχή. Γνώμονας οι ανάγκες σας. Το νέο Aygo X ξαναγράφει τους κανόνες της κατηγορίας των αυτοκίνητων πόλης, προσφέροντας όλη την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ενός crossover υψηλής οδήγησης, αλλά με τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και την ευελιξία ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης.


Με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, κοιτάξτε την πόλη στα μάτια, ενώ με το διευρυμένο παρμπρίζ απολαύστε κάθε στιγμή της έχοντας την καλύτερη ορατότητα από ποτέ. Το νέο, προηγμένο, υψηλής απόκρισης κιβώτιο ταχυτήτων S-CVT, μοναδικό στην κατηγορία, κάνει την οδήγηση στην πόλη διασκεδαστική, ενώ το συμπαγές αμάξωμα, οι κάμερες και οι αισθητήρες διευκολύνουν το παρκάρισμα στους στενούς δρόμους της πόλης.


Το πιο στιλάτο crossover στην πόλη

Το Aygo X ξεχωρίζει με τον τολμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Η μοναδική bi-tone σχεδίαση και οι εντυπωσιακοί προβολείς LED ενισχύουν την εικόνα, αποπνέοντας πρωτοτυπία και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ενώ ο σχεδιασμός των πίσω φώτων διατηρεί το εμβληματικό σχήμα της υπογραφής Aygo. Οι επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 18” κάτω από τα μεγάλα φτερά δίνουν στο Aygo X μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο. Στο εσωτερικό, το Aygo X προσφέρει ένα μοντέρνο και άνετο σαλόνι, γεμάτο τεχνολογία, σχεδιασμένο να προτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και επιβατών.


Αυτή η άκρως φιλόξενη αίσθηση ενισχύεται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτυπώνεται παντού, από τις ανεπαίσθητα συντονισμένες ραφές καθισμάτων στο χρώμα του αμαξώματος έως έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Όλα έχουν σχεδιαστεί γύρω από εσάς και τις ανάγκες σας.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2331075600 ή επισκεφτείτε το κατάστημα στη Νέα Περιφερειακή Βέροιας στη Βέροια.

https://podas.toyota.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ