Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Πλατύ η Αποστόλου - Εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στα αποκαλυπτήρια Μνημείου Προσφύγων Καππαδοκίας

Το Σάββατο 25 Ιουνίου η Ολυμπία Αποστόλου επισκέφθηκε το Πλατύ, προκειμένου να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του του Μνημείου αφιερώματος στους Πρόσφυγες εκ Φαράσων Καππαδοκίας, ιδρυτών της περιοχής. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής εκπροσώπησε τον Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, στην κατάθεση στεφανιού, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε με συγκίνηση το «Σπίτι του Εποικισμού» του Συλλόγου Καππαδοκών Βαρασός, όπου με μεγάλη φροντίδα έχουν συγκεντρωθεί και εκτίθενται κειμήλια, φωτογραφίες και αντικείμενα της καθημερινότητας των προσφύγων.

Η εκδήλωση, φορτισμένη συγκινησιακά και με μεγάλη λαμπρότητα, εντάσσεται στο πρόγραμμα των ΚΗ’ Παυλείων και ολοκληρώθηκε με μια άρτια συναυλία από τις χορωδίες ενηλίκων Πλατέος και Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας. 

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όλους όσους συνέβαλαν και συμμετείχαν» τόνισε σε δήλωσή της η Ολυμπία Αποστόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ