Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί

Μέσα σ' ένα όμορφο, πολιτισμένο και δημοκρατικό περιβάλλον διεξήχθησαν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης, με τους τρείς «μονομάχους» να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί μπροστά στον φακό. Ο ξαφνικός χαμός του Φώτη Καραβασίλη, οδήγησε σε νέα εκλογική διαδικασία, με τους τρεις υποψηφίους Γιώργο Χατζόγλου, Στέργιο Σουροβίκη και Ντίνο Βλαχόπουλο να ρίχονται στην μάχη του σταυρού. Η εκλογή του νέου προέδρου θα κριθεί την επόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου μεταξύ Γιώργου Χατζόγλου και Στέργιου Σουροβίκη.

6 σχόλια:

  1. Ο θάνατός σου… είναι η ζωή μου;
    Πολλές είναι οι φορές που χρησιμοποιούμε την έκφραση “παίρνω το αίμα μου πίσω”. Οι ρίζες της δεν βρίσκονται μέσα στον ρεαλισμό, αλλά μέσα στην σφαίρα της καθημερινής συναλλαγής μας με τους ανθρώπους, ένα ίσως πιο αληθοφανές πλαίσιο, καθώς αποτελεί φράση που λέγεται και ξαναλέγεται από το λαό και ο λαός είναι σοφός. Αν δεν κρυβόταν μέσα σε αυτήν ένας σπόρος αλήθειας, δεν ανταποκρινόταν στην κουλτούρα και την νοοτροπία μας θα είχε ατροφήσει και ξεχαστεί όπως κάθε τι ξεπερασμένο. Αντ’ αυτού την βλέπω ακμαιότατη. "Κρίμα που έφυγες Φώτη ...έτσι είναι η ζωή" , μας βλέπεις απο εκεί και αυτοί θα κριθούνε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι άλλοι καβγάδες μετά τα ουίσκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ενόχλησε ....έλεος και ντροπή σας στην μνήμη ενός συναδέλφου σας ! 1) 21 Ιουνίου 2022 - 9:56 π.μ. -.2) 21 Ιουνίου 2022 - 11:33 π.μ., & 3) 21 Ιουνίου 2022 - 12:34 μ.μ.

      Διαγραφή
  3. Βγάλουμε δεν βγάλουμε πρόεδρο ο δικηγορικός σύλλογος της Βέροιας δεν έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ