Quantcast

http://picasion.com/

Φανάρια χαλασμένα και... ξεχασμένα απ' τον Θεό!

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και πολλές μέρες 
τα φανάρια στην είσοδο της Βέροιας. Για την ακρίβεια είναι τόσες πολλές οι μέρες που... χάθηκε το μέτρημα! Είναι να απορεί κανείς, τι περιμένουν οι αρμόδιοι για να τα επισκευάσουν; Μήπως το ατύχημα; Πάντως, το έχουμε ξαναπει: ένας κυκλικός κόμβος στο εν λόγω σημείο θα έδινε οριστική λύση στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

17 σχόλια:

  1. Ευθύνεται η Αντιπεριφερεια Ημαθίας. Αντε να δουμε ποτε θα δώσουν λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιο ρεπορτάζ κύριοι των "μέσων" για την ΕΓΝΑΤΙΑ από Βέροια έως Κλειδί και αντίστροφα που η άσφαλτος κυριολεκτικά ξηλώνεται και πετάγονται οι πέτρες και σπάνε τα παρμπρίζ (ελληνιστί ανεμοθώρακες) των αυτοκινήτων; Είναι δυνατόν να ανακοινώνονται 0,5 ή 0,6 ευρώ ανά χιλιόμετρο διόδια (σε λίγο εφαρμόζονται) σε έναν τέτοιο δρόμο που είναι πλέον τόσο επικίνδυνος; Οι οδηγοί διαμαρτύρονται στην "Εγνατία Α.Ε." αλλά που... Κάντε κάτι τουλάχιστον εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά οι υπεύθυνοι να στείλουν ένα συνεργείο που ούτως ή άλλως πληρώνεται. Όχι να δοθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μελέτες, εργάτες, υλικά, κατασκευαστές.
    Το ότι πρέπει μια φορά στις 365 ημέρες να συντηρούνται ή επιδιορθώνονται δεν σημαίνει πως πρέπει να κατασκευαστεί κυκλικός κόμβος..

    Ήμαρτον δηλαδή. Ένα βραχυκύκλωμα σε 4 αναθεματισμένα φανάρια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος. Εξαλλου ο κυκλικος κομβος περισσοτερα προβληματα θα προκαλεσει. Στο Ρολοι και ακομα δεν ξερουν ποιος εχει προτεραιοτητα ορισμενοι! Βαλτε φαναρια μπας και καταλαβαινουν οι ουγκανοι.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΟΧΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΗΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.

      Διαγραφή
  4. Αφήστε τα έτσι, μια χαρά κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα και χωρίς να περιμένεις στο φανάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εταιρία από την Λάρισα λένε είναι αρμόδιοι για αυτά αλλά δεν μας λένε και ποιος τα παίρνει για την "καλή" τους λειτουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο κυκλικος κόμβος χωρίς έξοδα συντηρησης. Ειλικρινά μερικές φορές παρακαλάω να είναι χαλασμένα γιατί περνάω καθημερινά απο εκεί, και γλιτώνω ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν εχεις παει τσαμπα στην Πόλη...γίνεσαι το μοναδικό σαιτ της Βέροιας που γράφει αυτό που βλέπουμε ολοι. Μπραβο Βεροιωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εικόνα την οποία συναντάμε εδώ και μέρες χωρίς την λειτουργία των φαναριών είναι και περισσότερο απο απαράδεκτη διότι αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο απο την Αντιπεριφερεια Ημαθίας. Εύχομαι να μη γίνει κάποιο ατύχημα διότι μετά θα είναι αργά για εξηγήσεις και για καταλογισμό ευθυνών. Αντίστοιχη περίπτωση υπήρχε και στην διασταύρωση της Ναουσας όπου εκεί πέρασαν σχεδόν δυο μήνες μέχρι να γίνει η αποκατάσταση. Οι εκλογές πλησιάζουν και εκεί στην Αντιπεριφερεια καλά θα είναι να μη ξεχνάτε ότι ο κόσμος έχει γνώση και κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως αν ήταν να βγει φωτογραφίες εκεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας να είχε ασχοληθεί περισσότερο με το να δωθεί λύση. Τόσα χρόνια στην ίδια θέση δεν έχουμε δει κανένα σοβαρό έργο, μονάχα διαγραμμίσεις καθαρισμό δρόμων βλέπουμε και αυτό όχι παντού. Ίσως έχει κουραστεί και έφτασε η ώρα να τον αλλάξει ο Περιφερειάρχης. Κάτι ακούγεται ότι ίσως μπει γυναίκα αυτή την φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτά τα άτομα σε Τεχνικές Υπηρεσίες που περιμένουν ολοι να πάει δυο η ώρα τι να κανξυμε ; Μόνο τα μαγαζιά του κόσμου ξέρουν να κλείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ;;; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΑ ΜΑΛΙΑ - ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ. ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ