Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεαροί Ρομά μπούκαραν σε σπίτι στη Βέροια και άρπαξαν κοσμήματα

Εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια
Εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια οι δράστες της διάρρηξης που έγινε σε σπίτι στην πόλη της Βέροιας, το βράδυ της 20ης Απριλίου. Συγκεκριμένα, από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών Ρομά, ηλικίας 19 και 20 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 20ης Απριλίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς τους, παραβίασαν οικία 51χρονης γυναίκας στη Βέροια και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ. Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της κλοπής.

8 σχόλια:

  1. Να ελέγξει η Αστυνομία εάν έχουν κάνει και άλλες ληστείες και τα σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν το πιστεύω γιατί οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ δεν κάνουν τέτοια πράγματα, και ιδίως στην περιοχή μας, αφού ο δήμαρχός μας μαζί με την Μπατσαρά τους έχουν εντάξει στην κοινωνία μας (σύμφωνα με την φαντασία τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του έχουν εντάξει σε μία κοινωνία μαγική σαν την παλιά διαφήμιση νες καφέ φραπέ

      Διαγραφή
  3. Ναι θεία από την ΔΕΗ είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Ρομά δεν κάνουν τέτοια πράματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεβάζουν βίντεο οι ρομα με αμέτρητα λεφτά χρυσαφικά και πολυτέλεις σπίτια κ αυτοκίνητα. Θα αναρωτηθεί ποτέ το κράτος που τα βρίσκουν όταν δεν έχουν δουλέψει λεπτό στην ζωή τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεαροί 20 ετων διαβάζω; Ευάλωτοι δηλαδή. Κατατρεγμένοι απο την κοινωνία δηλαδή. Οι ημεδαποί, δεν κάνουν τετοια πράματα. Ειστε ρατσιστές και φασίστες. Α ξέχασα. Και Ναζιστές είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει που τους Γιουφταράδες τους λένε και Ρομά χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ