Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ελλάδα έχει ταλέντο»: Την 2η θέση κατέκτησαν οι Πρωταθλήτριες του Φιλίππου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο τελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». 12 συμμετέχοντες μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό. Εκεί, ανέβασαν στη σκηνή του σόου, ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. 


Για μια ακόμη φορά το υπέροχο ταλέντο των: Kings Don’t Care, ξεχώρισε... Οι Πρωταθλήτριες του Φιλίππου (Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα, Τσαλουκίδου Όλγα, Εμμανουήλ Ελένη, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Μπόσμαλη Ιωάννα, Πανίδου Σοφία, Σπανού Ελένη, Πινακούδη Ροδόπη και Γερακοπούλου Κατερίνα. Προπονητής: Παναγιώτη Καλαντίδης) παρουσίασαν ένα μοναδικό show και κατέλαβαν τελικά την δεύτερη θέση.


Ο μεγάλος νικητής του τελικού ήταν ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. Ο νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο προέκυψε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1.


Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα προέκυπτε από εκείνους, που είχαν τις υψηλότερες ψήφους.Ο νικητής, ανάμεσα στα 12 acts που είχαν περάσει στον τελικό ήταν:
  • Kings don't care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός
Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.


8 σχόλια:

  1. Τρέχεις μόνος σου και βγαίνεις δεύτερος.
    Υπερτιμημένοι !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά τόσα ξες τόσα λες, κομπλεξξ

      Διαγραφή
    2. Τι ασχολείσαι εσύ με αυτά; Άντε πανε κανε την αίτηση για τα 40 ευρω του Κουλη να πας το καλοκαίρι στη Μεθώνη για καλαμαρακι με το αμόρε σου.....

      Διαγραφή
  2. Πως ακριβώς έτρεξαν μόνοι όταν από τους 12 φιναλίστ οι 7 ήταν χορευτές...; μονο χολή γενικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεράστιος θεσμός το Ελλάδα έχεις ταλέντο, από κατορθώματα ζωής η συμμετοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουμε σπουδαιότερα εμείς άλλωστε και μπορούμε και κράζουμε τα παιδιά της πόλης μας. μπραβο

      Διαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά και σε όσους έχουν όνειρα, στόχους και τα κυνηγουν
    Είχαν φανταστική παρουσία με διάχυτο πάθος, ένταση, δυναμισμό, συγχρονισμό. Όλοι εσείς που κάνετε πικρόχολα σχόλια (που είστε πολλοί και έχετε άποψη σε πολιτικά, ιατρικά, πολιτιστικά, αθλητικά, γυναικολόγικα και και γενικώς στα πάντα) είστε για λύπηση. Καθίστε στον καναπέ σας και φάτε την σκόνη αυτών των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους τέλειωσε και αυτό.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ