Quantcast

http://picasion.com/

Έχασε τη μάχη ο Φώτης Καραβασίλης

Δεν τα κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη του με τον κορωνοϊό ο Φώτης Καραβασίλης. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, ο υπερ-αγαπητός Φώτης, ο κοινωνικά και πολιτικά δραστήριος για περισσότερα από 30 χρόνια συμπολίτης μας, κατέληξε σήμερα σε ηλικία 62 ετών, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, αλλά και την τοπική μας κοινωνία. Αιωνία σου η μνήμη, αγαπητέ Φώτη!

Ο Φώτης Καραβασίλης υπήρξε:

• Μέλος της Επιτροπής έτους στο ΔΠΔ για 4 χρόνια, ενεργή συμμετοχή στον Σύλλογο Φοιτητών Νομικής Θράκης «Κώστας Βάρναλης», και στο Φοιτητικό Όμιλο Θεάτρου Κινηματογράφου Κομοτηνής «ΦΟΘΚ».

• Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας τις τετραετίες 1986-1990 & 1990-1994.

• Αντιδήμαρχος Βέροιας 1990-1991.

• Προέδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Μαρμάρων 1991-1994.

• Αντινομάρχης Ημαθίας 1995-1998 με αρμοδιότητα στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό, τη Νέα Γενιά και τα Οικονομικά της Νομαρχίας Ημαθίας.

• Εθελοντική συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία.

• Μέλος της Κίνησης για τη Διεθνή Ειρήνη και τον Αφοπλισμό

• Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας 2011-2017

• Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας από τον Ιανουάριου του 2018 έως σήμερα.

• Ενεργός πολιτικά με το ΠΑΣΟΚ με το οποίο πολιτεύτηκε στις βουλευτικές εκλογές του 2015.

17 σχόλια:

  1. ...θα μας λειψεις Φωτη μου πολυυυυυ!!! Η κουμπαρουλα σου...Μαρινακι οπως με αποκαλουσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο φίλε μου..η απώλεια σου μεγάλη. Περάσαμε πολλές στιγμές μαζί, γελάσαμε, κλάψαμε, παλέψαμε, και τώρα φεύγεις νωρίς. Δεν μπόρεσα να σε αποχαιρετήσω οπως σου άρμοζε. Να μας προσέχεις από εκεί που θα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσες μάχες κέρδισες Φώτη μου....αυτή γιατί δεν καταφέρεις να την κερδίσεις.... Θα κουβαλάμε πάντα στις καρδιές μας γιατί ήσουν αληθινά αξιαγάπητος... Καλό παράδεισο ....🥲

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά τά εμβόλια δε βοηθούν 100%... Καλό παράδεισο φίλε Φώτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοσμουσε με το ήθος του την ευγένεια του τον νομικό κόσμο, την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία και τίμησε τους φίλους του...Με σεβασμό στην μνήμη του.. ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε και τα θερμά συλλυπητήρια στην γλυκύτατη μητέρα του Κυρία Γιαννούλα τα υπέροχα παιδιά του..να είναι όλοι καλά και να τον θυμούνται....κρίμα και άδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα κι άδικο.. εξαιρετικός φίλος..απωλεια για την κοινωνία της Βέροιας.. Άριστος επιστημωνας.. .. Άνθρωπος με το Αλφα κεφάλαιο.. Καλόν Παράδεισο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ παράδεισο.οκουμπαρος σου ΣΆΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αγαπητού μου συναδέλφου και φίλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φέρελπις φοιτητής της Νομικής Σχολής και μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στα τέλη της δεκαετίας ‘70, μέλος του Γραφείου Πόλης Βέροιας και δις Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας στη δεκαετία ’80, Αντιδήμαρχος Βέροιας και Αντινομάρχης Ημαθίας στη δεκαετία ΄90, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και δις εκλεγμένος Πρόεδρος αυτού, δις υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στις δύσκολες περιόδους, εξέχων νομικός καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας υπήρξε η λαμπρή πορεία του Φώτη Καραβασίλη. Πατέρας δύο εξαίρετων παιδιών, σεμνός, χαμογελαστός, με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία διάβηκε αυτή τη ζωή με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά. Κι έφυγε έτσι. Όλοι εμείς που σε ζήσαμε και σε γνωρίσαμε θα σε θυμόμαστε πάντα.
    Γιάννης Χασιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μας λείψεις πολύ φίλε μας Φώτη, πολύ νωρίς μας εγκαταλείπεις.Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί ήσουν ένας καλός φίλος κ πάντα με τόν καλό σου λόγο.
    Καλό παράδεισο να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευγενής, αξιότιμος άνθρωπος και νομικός!!! Φτωχαινει η πόλη μας ακόμη περισσότερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφυγε μονο η φυσικη σου παρουσια, Φωτη και δυστυχως πολυ νωρις. Θα υπαρχεις παντα στη σκεψη μας γιατι ησουν ενας γλυκυτατος ανθρωπος, αξιος επιστημων, υπεροχος φιλος, πολυτιμος συνεργατης,δραστηριοςκαι χρησιμος στην κοινωνια μας. Διδαξες το ηθος που δυστυχως λειπει απο την εποχη μας. Ενας πραγματικος"ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Καλο παραδεισο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξάδερφε, τα δάκρυα μου δεν σταματάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλο παραδεισο Φωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ