Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

... and will God Save the Queen?

Δυστυχώς η «Βασίλισσα» πλήγωσε τους 4,000 χιλιάδες και πλέον φίλους της που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο, μετά από πολύ καιρό. Το κάλεσμα της διοίκησης και των ανθρώπων γενικότερα της ομάδας εισακούστηκε σε ικανοποιητικό βαθμό, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Αντιθέτως, οι περίπου 300 και πλέον φίλοι του Λεβαδειακού, απόλαυσαν τη χαρά της νίκης, που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη με βάση την αγωνιστική εικόνα του αγώνα. Το 0-1 τους γέμισε χαρά και τους έδωσε αυξημένες πιθανότητες για να ξαναδούν την ομάδα τους μετά το επαναληπτικό ματς στην έδρα τους στη Superleague, ενώ η Βέροια αν δεν ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, θα οδηγηθεί σε περαιτέρω ματς για να διεκδικήσει την άνοδο.

Στην αρχή και για το 1ο τέταρτο, η «Βασίλισσα του Βορρά» μπήκε ψυχωμένη κι έδειξε περισσότερο απειλητική από τους φιλοξενούμενους. Όπως και κατά το 1ο 10λεπτο της επανάληψης. Όμως, τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ανήκουν στον Λεβαδειακό, σκόραρε και γκολ με τον Πολέττο κι έπειτα στα τελευταία λεπτά, ο πάγκος διαχειρίστηκε το ματς έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να φύγει νικητής από την έδρα της Βέροιας.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι για μεγάλα διαστήματα του αγώνα δεν είχαν την κατάλληλη ψυχραιμία, ένιωσαν πιεσμένοι με το άγχος να τους κυριεύει, κάνοντας παράλληλα ατομικά και ομαδικά λάθη. Μη χάσετε τη Μάχη των Πάγκων που ακολουθεί, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα, απόρησα με τον τρόπο σχηματισμού της ομάδας μας και τελικά ήταν αυτό που περίμενα.

Ας πάμε να δούμε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού...

Α Ημίχρονο

• Στο 4', σέντρα του Γιακουμάκη για τον Πεταυράκη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά ημίψαρο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

• Στο 5', οργανωμένη επίθεση της Βέροιας, ο Μούργος προσπέρασε τον αντίπαλο κι άνοιξε για τον Πασά, ο οποίος από μακριά έστειλε τη μπάλα εκτός της εστίας του Μάρκοβιτς.

• Στο 10', κόρνερ με κομπίνα από τον Κάτσε, επικίνδυνη σε 1ο χρόνο φαλτσαριστή σέντρα-σουτ του Μούργου, αλλά η μπάλα βρήκε κάπου κι έφυγε για λίγο έξω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

• Στο 36', πάτησε περιοχή ο κινητικός Μυτίδης, πήρε την κόντρα, αλλά η ασθενής προβολή-σουτ, κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.

• Στο 38', βαθιά μπαλιά του Βήχου , λανθασμένος υπολογισμός της πορείας της μπάλας από τον Μαραγκό κι έτσι αυτή κατέληξε στον Μυτίδη ο οποίος κατέβασε, αλλά τον πρόλαβε ο αρχηγός της Βέροιας απομακρύνοντας σε κόρνερ.

• Στο 41', σέντρα του playmaker της Λειβαδιάς Μουτίνιο, σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά ο Μυτίδης, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

• Στο 42', χαμηλό σουτ του Μούργου από τα 25 μέτρα, αλλά δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο Μάρκοβιτς.

Β Ημίχρονο

• Στο 46' λάθος του Μπουκουβάλα, πήρε τη μπάλα και πλαγιοκόπησε με χρήση σέντρας ο Πολέττο, δεν βρήκε τη μπάλα στον αέρα ο Μυτίδης, αλλά ήρθε ο Φρανσίσκο να κάνει προσποίηση και σουτ, το ποιο όμως μπλόκαρε ο Βελλίδης.

• Στο 52', ωραίο τρίγωνο Πασά- Γιακουμάκη - Γαβριηλίδη, με τον μέσο της Βέροιας να είναι ο τελικός αποδέκτης στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το γυριστό σουτ έφυγε μακριά άουτ.

• Στο 54', σκαφτή μεταβίβαση του Πεταυράκη για τον Γιακουμάκη, αυτός κατέβασε τη μπάλα, αλλά βρέθηκε μπροστά του ο Μπάχανακ, διώχνοντας σε κόρνερ.

• Στο 55', φάση επιθετικής μετάβασης για τους φιλοξενούμενους, όπου αστραπιαία ο Φρανσίσκο έβγαλε για τον Συμελίδη μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε και βγήκε ο Βελλίδης μπλοκάροντας, λίγο πριν τελειώσει τη φάση ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ.

• Στο 58' και πάλι φάση transition για τον Λεβαδειακό από τον άξονα, όπου ο Μυτίδης έβγαλε μια κάθετη ασίστ στο σωστό χρόνο με τη σωστή δύναμη, σπάζοντας το block της Βέροιας που ήταν σε ανισορροπία. Ήρθε ο Πολλέτο και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-1 !

• Στο 65', έφυγε στην αριστερή πτέρυγα επίθεσης ο Πολέττο, ο οποίος πέρασε με ωραία κίνηση ανάμεσα από 3 αμυνόμενους, έβγαλε την όμορφη σέντρα, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Φρανσίσκο κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

• Στο 69', φάση επιθετικής μετάβασης για τη Βέροια, με τον Οικονόμου να δίνει για τον Πασά, ο οποίος δεν είχε την ιδανική βηματοληπτική επέλαση κι έτσι βρέθηκε από πλάγια θέση τελειώνοντας τη φάση, αλλά απέκρουσε ο Μάρκοβιτς.

• Στο 75', ο Οικονόμου έδωσε για τον Ορφανίδη, αυτός δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

• Στο 76' κόρνερ με τον Ορφανίδη, κεφαλιά του Γιακουμάκη, αλλά εντελώς άστοχη, πέρασε έξω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

• Στο 78' λάθος από τον Ορφανίδη στο κέντρο του γηπέδου, πήρε τη μπάλα ο Φρανσίσκο ο οποίος έδωσε στον Δούμτσιο κι αυτός έβγαλε μια επικίνδυνη συρτή σέντρα, αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν βρήκε κανένας τη μπάλα.

• Στο 92', λάθος του Σκόνδρα, έδωσε ο Πολέττο στον Συμελίδη ο οποίος τελείωσε τη φάση, αλλά μπλόκαρε ο Βελλίδης, σώζοντας την εστία του.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος(66' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης(66' Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Πασάς(86' Καπνίδης), Κάτσε(77' Πόζογλου)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπάχανακ, Τζημόπουλος, Κουαμπενά(54'Συμελίδης), Μεχία, Μουτίνιο(71' Βράκας), Φρανσίσκο(82' Λιάγκας), Πολέττο, Μυτίδης(71' Δούμτσιος).

12 σχόλια:

  1. Ο Λεβαδειακος το ήθελε περισσότερο! Μέχρι τώρα να έπαιζαν η Βέροια γκολ δεν έβαζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει του χρόνου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Klasiki omadula b ethnikis. Eki kala ine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΗΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  4. Κατώτερη των περιστάσεων η Βέροια δεν έδειξε ομάδα έτοιμη για Α εθνική. Δεν νομίζω ο Μπίκας να θέλει την άνοδο, πρέπει να πληρώσει πολλά τη νέα χρονιά. Καλά είναι στην Β εθνική μην διαμαρτυρεσαι κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμενόμενο από μια ομάδα 3χρονων,χωρίς βαριά φανέλα. Ότι πιο αδιάφορη στο τεχνικό κομμάτι. Anarchy in the β Εθνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΕΡΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1960! ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΏ ΟΤΙ ΒΛΈΠΩ ΛΈΩ, ΣΤΟ ΣΗΜΑ 2019 ΓΡΆΦΕΙ :)

      Διαγραφή
  6. Η ουσία είναι ότι για να προκριθει έναντι του Λεβαδιεακου πρέπει να γίνει τεράστια ανατροπή εκεί. Δεν είναι όλες οι ομάδες Ρεαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η βεροια εχει ομαδαρα...δειτε τις ομαδες που ειχε στο βορειο ομιλο και δειτε τους αντιπαλους χωρια που ειχε ο λεβαδειακος στον ομιλο της!
    Και φυσικα τη βαθμολογικη εξελιξη σε ολους τους αγωνες
    Ειτε με τον λεβαδειακο ειτε με τη λαμια η βεροια του χρονου θα ειναι superleague 1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λιβάδια ήταν η ευκαιρία..... Μην παρασυρομαστς από το τοπικιστικο.... Δεν είχαμε εμείς τι; ομαδαρεςς και στο νότο ήταν τα χωριά...

      Διαγραφή
  8. Αν αυτό που είδαμε χθες στην βεροια και γενικά στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγεται ποδοσφαιρο,Αυτό που παίζεται στην Ευρώπη πως ονομαζεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ