Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To «Παλιοκόριτσο» επέστρεψε στη Βέροια

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την πόλη της Βέροιας. Επί σειρά ετών, εμφανιζόταν με μεγάλη επιτυχία στις πίστες και έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την περιοχή μας. Η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή της, την καθιστούν ως μια από τις πιο ταλαντούχες λαϊκές ερμηνεύτριες της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο λόγος φυσικά για την Κρυσταλλία Βαρβαρίδου, η οποία εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Voice Live Clubbing». 

To «Παλιοκόριτσο» (είναι ο τίτλος της μεγάλης επιτυχίας της) δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ και ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που εμφανίζεται on stage. Ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram απαριθμεί περίπου 6.000 ακόλουθους, με την ίδια, αρκετά συχνά να ποστάρει όμορφες φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Πάρτε μια γεύση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ