Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

165 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

3 νέα με τη μετάλλαξη «Δέλτα»
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.317. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 63, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.075 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 556, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 165 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 12.731.

Επιπλέον, 3 νέα κρούσματα (από την τελευταία ενημέρωση για τις μεταλλάξεις που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου) στην Ημαθία με την μετάλλαξη «Δέλτα» ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην ενημέρωση που πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, με τα συνολικά κρούσματα να ανέρχονται στα 32.



4 σχόλια:

  1. Μία μαύρη Ημέρα πρωτιάς για την Ημαθία: Στη συγκριτική κατάταξη των κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού, η Ημαθία είναι ΠΡΩΤΗ με 117,35. Ανάμεσα σε ΟΛΕΣ της Περιφερειακές Ενότητες της Χώρας. ΠΡΩΤΗ. Σκεφτείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανεμβολίαστη εργαζόμενοι, που δεν κάνουν τουλάχιστον τα rapin test να μην τους δέχονται στην δουλειά. Άκουσα για κάποιον που δούλευε για καιρο και πέθανε από τον κορονοιο δεν έπρεπε να τον δεχτουν στην δουλειά γιατί τώρα μόλυνε όσους ήρθαν σε επαφή μαζϊ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε δυνατά να χτίσουμε την φυσική ανοσία....είμαι ο ένας από τους 165

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη φυσική ανοησία την έχουμε ήδη στο τσεπάκι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ