Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φάρμακα και λιπάσματα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Βρείτε τα κατάλληλα για εσάς γεωργικά εφόδια, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, στις καλύτερες τιμές της αγοράς
Στο κατάστημα «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» στην οδό Σταδίου 53 στη Βέροια, μπορείτε να προμηθευτείτε κάθε είδους φάρμακα και λιπάσματα, απλά ή εξιδεικευμένα, για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, ικανά να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Μπορείτε να προμηθευτείτε φάρμακα και λιπάσματα, χημικά ή βιολογικά, μεγάλης γκάμας, ικανά να βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε περίοδο και να σας βοηθούν σε κάθε δύσκολη συνθήκη που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος, είναι στην διάθεση σας, για να σας λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα γεωργικά εφόδια για εσάς, και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και επειδή το κατάστημα σκέφτεται για εσάς πριν από εσάς και πάνω απ’ όλα θέλει να σας προσφέρει τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές, σας προτείνει να κάνετε ένα πλάνο και να προμηθευτείτε τα γεωργικά εφόδια που χρειάζεστε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την χρονιά, καθώς κάθε μέρα κρινόμαστε να αντιμετωπίσουμε καινούριες συνθήκες.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop












Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ